| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jarek_2 HF MEMBER UE | 2005-08-08 11:19:22 poszukaj dobrze w off topicu, ja kiedyś pytałem |
termos HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-08-09 23:05:33 Mam 1.3 i pod moją nogą trochę pali. Dla mnie to w porządku, bo lubię przycisnąć, a i w trasie się przydaje trochę siły, szczególnie jak mam 4 osoby i bagaże na dachu. Ale spalanie mam nie najmniejsze: moje spalanie. Inni potrafią jeździć oszczędniej: 1 oraz 2.
Nie wiem jak się zachowuje 1.1 |
robula HF MEMBER Hyundai Getz Warszawa | 2005-08-22 19:32:58 Cześc
Mam Getza 1.3 od 8 miesięcy spalanie w zależności jak się jeżdzi w maksie 7/100 min 5.2/100 przy jeżdzie 80-90 km/h trasa 40 km |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-08-24 23:46:01 bierz getza panada to porazka fiata kazdy Ci to mechnik w fiacie pracujacy powie... ja jezilem tym na kursie i tak samo uwazam... a na gazie to juz wogole do polowy trzeba gaz wcisnac i dopiero laskawie z 1 ruszy... a u mnie accent tak z 3 rusza.... nawet nie az tak... 130 tym jechalem a to podobno silnik 1.2 ma... albo gaz skrecony albo faktycznie mechanicy w fiacie maja racje... brak limitu km to bardzo duzy plus jedynie minus w tym ze ta gwarancja to obejmuje takie pierdoly ktore sie nie psuja... wiec tym mozesz naciagnac szefa ale sam sie nie ciesz... mowie na posatwie tego co wyczytalem u mnie w acc bo gwarancja pewnia podobna.. |
eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-08-26 09:23:34 na wstepie jak przeczytasz daj znac zmienie to
Tylko ze gwarancja tam jest na "caly silnik" a tu na czesc podezpolow - Wiem to bo kuzyn jest mechanikiem w fiacie i jak zobaczyl nasza gwarancje od hyundaia to powiedzial ze na nic nie ma tu gwarancjii no i faktycznie najdrozsze czesci nie sa objete... To bylo pare lat do tylu kiedy byl limit kilometrow jeszcze 100 000 i jak wtedy takie podejsce to jak teraz nie ma limitu to juz pewnie calkiem... wkoncu to hak na fimry a gwarancje dopstajesz po zakupie... Nie wiem moze sie myle pisze na podstawie accenta z roku 2000 i tego co mechnanik twierdzi... na priv nie bede pisac bo moze nie ktorzy jeszce nie wiedza... jak cos edit. Ale i tak idze na firme wiec tylko pisze bo lepiej wiedziec... |
Ele-T HF MEMBER Hyundai Getz Dekine Warszawa | 2005-08-29 10:58:25 ostatnimi czasy duzo jezdze w trasie
w ostatnim miesiacu okolo 3 tys km srednie spalanie przy silniku 1.3 to 5.9 l /100 przy jezdzie dosyc szybkiej trasa z wwa do plonska - srednia 130 (jezdze w nocy) obwodnica trojmiasta - 140 (tam niezaleznie od pory )
a na gdanskiej sie utrzymuje kolo 100 nie jestem zawalidroga wiec duzo wyprzedzam jezdze sam + duzy bagaz mysle ze taki wynik jest w miare przyzwoity |
Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-09-12 19:06:48 To auto jest fujjjjjjjjjj.....kia sie nie spisała |
MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2005-09-12 20:25:31 I ja również ogladałem z zaciekawieniem Picanto... ale pojawiła się już po moim zakupie Getza
Mała Kia zrobiła na mnie bardzo pozytywne wrażenie, nie żałowałem że nie było jej jak kupowałem auto bo nie zamieniłbym się... ale ogólnie autko przyjemne, w przyzwoitej cenie, ładnie wykończone... ![]() |