SOS raz jeszcze czyli kto ma dobre serduszko i pomoże?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie jeszcze raz,
Mam pytanko: możę znajdzie się ktoś tak wielkoduszny i będący jednocześnie w posiadaniu sprawnego wtryskiwacza/pompy paliwowej do 1.6 GLI, bo któreś z nich mi padło i metodą wypożyczenia i podmiany na chwilę chciałabym bardzo sprawdzić które. Boję się trochę pakować kasę w ciemno, bo jak nie trafię to będzie problem (ostatnio z kasą jakoś krucho bo na wesele zbieramy Problemy autka w sumie można przypisać jednemu i drugiemu- na benie jechać nie bardzo chce, przydusza się i skacze jak kangur

Postaram się i zapytam kolegów prowadzących warsztat czy coś mają w magazynku i w razie się odezwę.
Teraz mam całkiem przechlapane czasowo bo praca i jeszcze nauka w piątki i soboty.

Witam
A czy Koleżanka to jest zwolniona z przestrzegania zasad korzystania z forum?
Cytat:
... Wszystkie posty zatytuowane:"Help", "Pomocy", "Na pomoc" - będą automatycznie kasowane

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

To głupi przepis - proponuję by były automatycznie kasowane np po tygodniu albo dwóch.

No właśnie - jak ktoś może pomóc koleżance zaoszczędzić kilka stów, to czemu to utrudniać?

Cytat:
2005-09-12 22:11:31, BIAŁY pisze:
Witam A czy Koleżanka to jest zwolniona z przestrzegania zasad korzystania z forum?

Ot służbista no

oj bialy, dawno nie ruchales, buehehehehehe!
to jest aria. aria to taka dupa zakrecona na punkcie poloneza wlasnego. laska konkretna. aria nie jest z kosmosu tylko realna. jak jest realna, to trzeba jej pomoc.

szczerze mówiąc to tytuł sugeruje bardziej na to, że wątek będzie dotyczył pomocy Rumunowi spod Dworca Centralnego, hehe

o ile wypożyczenie wtryskiwacza jest rzeczą banalną, to podmianka pompy, to już niezłe wyzwanie :-/

po czym wnosisz, że to bądź to padło?

od czegoś muszę zacząć, z wtryskiwaczem prościej i liczę na to że trafię. patrząc na ceny obu rzeczy na Allegro to są porównywalne- ok. 2 stów, jak nie trafię to kiepsko. podobnie miałam wahania co do silniczka krokowego i potencjometra- w końcu najpierw wymieniłam jedno, a potem drugie i wtedy wreszcie byłam zadowolona

Paganowi składam uprzejme podziękowania za obronę a Jerry'emu jak zwykle dziękuję za pomoc, bo on dobra dusza jest i pomaga jak tylko może

hehe! a na drugi raz pisz konkretnie w tytule w czym problem, a nie bierz ludzi na litosc, hehe!

Jak wchodziłem w temat to myslałem że ktoś potrzebuje chetnych do oddania krwi, albo wpłaty na konto jakiejs kasy na chorego dzieciaka...
Nauczmy się pisać temty

ostatnim razem ten temat był pod konkretnym tytułem i niestety żadnych konkretów nie uzyskałam może właśnie dlatego teraz próbuję wziąć na litość, bo zima idzie i odpalanie na gazie zacznie być niezdrowe- a jak na razie nie mam innego wyjścia, bo z samym odpaleniem na benie zaczyna mieć problemy, co chyba oznacza że stan się pogarsza. a jednak lubię tego złoma i chciałabym nim jeszcze trochę pojeździć. ogólnie widzę że chyba czas wymieniać w ciemno, z nadzieją że się trafi

Dlatego też wątek pozostał i nie wyleciał na orbitę bo napisała go Aria. Gdyby to np Ojciec Dyrektor lub GDA tak zatytuował wątek to nawet bym się nie zastanawiał przed kasacją albo misją "NASA 2006"

-----------------
--- Biały ---
ten zły admin

Kolega powiedział że mi pożyczy wtryskiwacz "na chwilę". Najlepiej mu pasuje weekend.
W sobotę mam szkołę gdzieś do 14,30 więc może zdążymy się umówić w Norblinie przed 15,00 i zrobimy próbę Szmata chyba się wcześniej nie skończy.

aria, odpalaj na gazie. nic mu sie nie stanie.

Dziękuję:
1) Białemu za litość
2) Paganowi za radę
3) Jerry'emu za pomoc- mnie pasuje, może zadzwonię do Ciebie w piątek i potwierdzimy ustalenia?

Cytat:
2005-09-13 11:16:22, JerryP pisze:
Kolega powiedział że mi pożyczy wtryskiwacz "na chwilę". Najlepiej mu pasuje weekend. W sobotę mam szkołę gdzieś do 14,30 więc może zdążymy się umówić w Norblinie przed 15,00 i zrobimy próbę Szmata chyba się wcześniej nie skończy.

jak bedziesz w norblinie w tę sobotę to weź jeszcze nożyce do metalu elektryczne (PotrDJ) prosił. bo bak będą cieli, jeszcze Ci przypomne z raz