V Będziński Rally Sprint - 16.10.2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zakładam nowy wątek, bo widzę, że dyskusja się toczy w tym o "trytono"

Comar: załóż te lepsze opony na przód, a tył będziesz wyprowadzał

P.S.
Jedzie ktoś z Tychów na oglądare i ma wolne miejsce?

Hmmm, Olek nie bardzo ma czas popilotowac, a bez pilota mi sie nie chce tam jechac.
Chyba wystartuje w kjs w Krakowie, bo tez jest w niedziele

te lepsze sa teraz na przodzie
to jest komplet zjechanych VIVO wiec mysle ze wszytsko jasne.
a nie bede lecial do wulkanizatora na szybko zeby mi na zimowki przezucal

No okazuje sie ze na Krakow pilota tez juz nie znajde, poza tym sam koszt dojazdu do Krk mnie zrujnuje finansowo bo jednak mnie nikt nie zahuluje tam.
Wiec prawdopodobnie pojade Bedzin.. layer chcesz posiedziec u mnie na prawym?
BTW: Ktos wie jak tam dojechac?

[ wiadomość edytowana przez: bart322 dnia 2005-10-14 13:32:30 ]

Witam. Ja wiem jak tam dojechać, ale mój start stoi jeszcze pod znakiem zapytania. Myślę że jeszcze się zgadamy co i jak. pozdro

od storny katowic w strone bedzina jedziesz i na swiatelkach przed M1 skrecasz w prawo tam jedziesz i powinienes widziec gdzies stadion i auta i bedzie glosno. od strony czestowchowy analogicznie tyle ze skrecasz w lewo na swiatelkach jak miniesz M1

edit :

no to kto wkoncu jedzie???

ja jak sie obudze i bedzie sie zapowiadalo na deszcz albo padalo to ide spac dalej, a jak nie to po 8 jestem w bedzinie

[ wiadomość edytowana przez: comar dnia 2005-10-15 18:21:31 ]

Bylismy, pojezdzilismy, padaka zrobila error i tyle bylo z walki o dobre miejsce
Traska fajna, miescami techniczna, miejsami szybka, troche wyrypu na jednym dohamowaniu i zakrecie 90st., ale poza tym pozytywne wrazenia

BTW: Nie chce ktos kupic mojej padaki??

bylo zajebiscie gdyby nie deszcz na 2 i 3 probie to szlo by powalczyc
pare fotek :

jak widac na 2 ost zdjeciach duzo moj sie od clio sporta nie rozni

No niestety nie udało się wystartować, ale i tak odwiedziłem zawody w roli kibica. Postaram się jechać za dwa tygodnie. Przygodę clio widziałem (no prawie), a gdzie przydzwonił sej?? pozdrawiam

jak sie nawracalo na tym rondzie wokol drzewa to potem byl lewy 90 i tam wylecial i walnal w latarnie

Tak jak pisał bart, trochę pojeździliśmy Szkoda awarii, bo mogło być już całkiem fajnie. Heh podobała mi się płyta pt. "wyjąca krótka skrzynia" której słuchaliśmy w drodze do Będzina i spowrotem
Trasa jak najbardzej OK, było ślisko i technicznie czyli bardzo sympatycznie.

Pozdro dla comara, kolegi z bordowego CC900, kibiców i pewnego fotografa

Cytat:
Pozdro dla comara

Dzieki

mapka, dla osob ktorych nie bylo :

ma ktoś może fotki mojego dzwona nr 36 vw scirocco

wogole jakos zero fotek. pare na stronce tgr , a na hodze czy rajdy,org.pl nic

kto sie wybiera 30 na VI el ???

ja sie wybiore jak znajde w koncu półośke bo narazie to moge jechać popatrzeć jak fura stoi i czeka na napęd

Gdyby ktoś wiedział gdzie jest półoś do VW golf mk2 gti 16v ewentualnie seat ibiza 1.8 16v gti prawa to prosze o cynk na markpoli@wp.pl

a czy w chorzowie jest wogóle to kryterium autodromu 22.10 ?? jest gdzieś jakieś info na stronie jakiejś ????

Cytat:
2005-10-20 19:36:18; snail pisze:
czy w chorzowie jest wogóle to kryterium autodromu 22.10 ??

niestety, ale w tym terminie się nie odbędzie. B.Skalczyński napisał mi, że najprawdopodobniej z początkiem grudnia zorganizuje II RKA. Mają nadzieję, że spadnie śnieg, ma być dozwolona jazda na kolcach.

W ta niedziele, tj. 30-go jest VI rallysprint - ja sie wybieram, bo mi sie podobala poprzednia trasa. Tym razem mam zamiar powalczyc o jakis wazonik do kolekcji w zwiazku z tym jade bez obciazenia no ale moge kogos zabrac na ogladare - jedno miejsce mam wolne
A jeszcze lepiej jakby ktos jechal swoja fura i mnie tam zaholowal
Ktos z TGR sie wybiera jeszcze??

Witam. jeżeli tylko nic niespodziewanego nie wypadnie(odpukać) to wybieram się 30-tego do Będzina i wtedy oczywiście służę pomocą przy holowaniu

Dorwalem wreszcie kabel do aparatu, pokaze wam fotki z mojego "serwisu" po ostatnim rallysprincie
Historia z cyklu "krotkie zycie krotkiej skrzyni"