Miska do seja 1100. ILE?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wie ktoś może jakie są ceny misek olejowych do seicento 1100.
Interesują mnie nowe i stare sztuki. Dzięki!!

Cytat:
2005-09-12 21:29:11, DAWCY pisze:
Wie ktoś może jakie są ceny misek olejowych do seicento 1100. Interesują mnie nowe i stare sztuki. Dzięki!!

zapytaj na centomani ktoś ci w eperze sprawdzi

pozdro

ja mam epera

miska do 1108 w ASO okolo 340zl, uzywki kolo 100 zeta

z 2-3 tyg temu fiat zmienil ceny misek obecna to 333zl netto tyle samo kosztuje do 1.2 szok a uzywki wlasnie chodza po ok.100 zl ale dobry eg.ciezko znalesc bo zywotnosc ich to tylko 3 lata tez szok

wiecej koni wieksza kasa do malca jest c pizdu i za grosze - od wyboru do koloru 650

dlatego moja miska byla spawana z dobre 5 razy (w tym raz przerabiana pod michasia 4-2-1)

No to jeszcze się zobaczy ale dzięki.
Mam jeszcze pytanie czy oplaca się zakupić silnik z seja ściągnięty z niemiec. Ponoć sa wszystkie potrzebne papierki ale nie wiem co na to panie w urzędzie ruchu i na przeglądzie. Silnik ma 50 tyś nakulane i jest za 700zl tylko wlaśnie bez miski.

Jeszcze jedno. ZoLt4r jak ty masz podpiętą instalację. Masz może jakiś schemat chociaż od ręki. Bo my na razie kończymy bude pod silnik 1100 i wypadaloby się wziąść za instalację ale na razie nie ma kiedy a z gotowym schematem poszloby to szybciej. Teraz tylko to i silnik nas trzyma.