Vieviory w Warszawie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
W najblizsza niedziele (11.09) w godzinach popoludniowych pojawia sie w stolicy Vieviorki sztuk dwie , oczywiscie w celach towarzyskich.
Planujemy na wieczor wspolne wyjscie na miasto, do jakiegos pubu lub klubu gdzie mozna wypic piwko i zrelaksowac sie.

Wszystkie szczegoly ustalimy najprawdopodobniej w niedziele, ale od tego sa telefony i smsy.

Chetnych na wspolna zabawe prosze o wpisanie sie .

[ wiadomość edytowana przez: BolimA dnia 2005-09-09 01:23:21 ]

ide

Pojawięsieprawdopodobnie.

Oj szkoda ze już nie mieszkam we wawie i na razie nie mam mozliwosci noclegu bo pewnie chętnie bym się zjawił gdyż Vievioory to bardzo symaptyczne zwierzaki ))

wszystko wskazuje na to, ze paganowie rusza dupy.

Ej a kiedy ktoś przyjedzie do 3CiTy
czytam tylko na forum - to ci, to tamci w warszawie

a nad morze nie łaska

hmm dawno nie bylem w wawie...

ja tez dawno nie bylem,musimy sie Voy wybrac do stolicy

Cytat:
2005-09-09 10:52:30, BartekN pisze:
ja tez dawno nie bylem,musimy sie Voy wybrac do stolicy

kiedy?

Cytat:
2005-09-09 10:55:36 Voy pisze:
kiedy?

jak na uczelni wszystko dobrze pojdzie to pojedziemy 1 pazdziernika.wpadniemy na slub Ola i nie tylko

to jeszcze sie ktos zeni??

oprocz ola, zeni sie tez venus.

Cytat:
2005-09-09 14:30:13, PAGAN pisze:
zeni sie tez venus.

Klubowicz z cyckami ?

a czy ona nie wychodzi za maz?? chyba ze ja czegos nie wiem o Aleksandrze...

a co do imprezy to pewnie ze jest u mnie miejscowka, vieviory juz u mnie nocuja i kto bedzie chcial kimac tez zapraszam. lozka sa 3, vieviory biora jedno ja spie na podłodze. zapraszam

waz slowa gadzie! ja wczoraj pod kliprem za okreslenie lasek od 23 lat w zwyz jako stare dupy to dostalem takie becki od venus w ramie, ze do dzis mnie boli. chetnie bym jej oddal, ale olo tez byl, hehe!
ale jesli przezyjesz to uwazam za sluszne wprowadzic odrebny status klubowy dla lasek klubowch- wlasnie klubowicz z cyckami. bardzo dobre! to juz drugi swietny twoj pomysl dziasiaj!

Cytat:
2005-09-09 14:35:18, PAGAN pisze:
waz slowa gadzie! ja wczoraj pod kliprem za okreslenie lasek od 23 lat w zwyz jako stare dupy to dostalem takie becki od venus w ramie, ze do dzis mnie boli. chetnie bym jej oddal, ale olo tez byl, hehe!

I tak bym cie nie obronił.

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Z przyjemnościa spotkam sie z VV, niestety spożywanie piw w niedzielę wieczorem w moim przypadku odpada ale jako driver mogę się nadać.

Cytat:
2005-09-09 22:44:01, dr_przemek pisze:
ale jako driver mogę się nadać.

yeah!

kiedy i gdzie sie spotykamy? dajcie tez znac rysiowi smsem.