(s)Fiat 127 Mk1 73r.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedaje mojego Fiata 127 Mk1 rok prod. 73 pierw.rej74r. poj.903 instalacja gazowa sprawuje sie dobrze a przy dzisiejszych cenach paliwa bardzo dobrze.
Co do silnika drobne wycieki sie znajda ale to nie problem mysle chodzi bez awari od poczatku jak mam 127 wymieniony 2000km temu olej na Castrol sprzydało by sie delikatnie moze zaworki przeregulowac to wszystko.skrzynia biegów ok jedynie co w 127 standard 1 i wsteczny ciezej wchodza(kwestia przyzwyczajenia podbno standard we wszystkich)
Teraz blacharka przed zima była remontowana były fotki itd na forum (mam cd) niestety co nieco wyszło tzn w niektórych miejscach wystarczy delikatne zaprawki porobic nic wiecej co do podwozia jeden próg do naprawy lub wymiany patrzac z góry niewidac ale schylajac sie podspód sa dzióry podłoga robiona cała nadkola równiez idc co do podłogi niezauwazyłem nic było duzo wymienione tzn wstawiane łaty blach stare wycinane trza by to pozadnie zakonserwowac przed zima wszystko wielki blad jaki popełniłem i sam se go niewybaczam niewyjołem silnika do remontu i komora nie jest pomalowana była latana to co widac ale silnik najlepiej wyjac pospawac jesli cos wyjdzie ładnie wymalowac i finito to nieduzo moim zdaniem daje 4 litry farby w bazie auto cale malowane baza i bezbarwny na to widac jak sie swieci wiadomo nie kosztuje ta farba grosze.(znawcy wiedza)Bagaznik niema dziur lekko go rdza wzieła od wewnatrz ale wszystko lekko wyczyscic i pomalowac bylo spawane wszystko tylko zle zakonserwowane tylko minia mialem okreslony czas na remont w garazu niewystarczylo niestety.Opony z przodu dobre na dwa sezony spokojnie tyl na jeden sezon spokojna jazda dwa.Co do mechaniki hamulce maja moze 3000tys.po remoncie szczeki cylinderki nowe tył,przód tarcze klocki.Co do roboty napewno przekladnia do regeneracji reszta zrobione.Do auta dodaje prawie druga w czesciach to co mi zostalo niewykorzystałem jest tego troche.
Zapomnialem dodac silnik ma rozrusznik z sc i altek takze zero problemu z regulatorem itd.
Pare osób z forum moze cos powiedziec o tym aucie przed moim zakupem a pare po co go widziało.Zegary z Lady obrotobiez zaczoł troche gupiec ale to drobnostki naprawde.
Sorki ze sie rozpisałem ale jestem troche na forum i niewciskam kitu zreszta przyjedz zobacz najlepiej.Polowy zeczy napewno zapomnialem ale pytac odpowiem zrobie foty jak trzeba.
Acha obecnie ma szyby ciemne (zerwac nieproblem) i sport wydech daje orginał z bosala prawie nówka(moze sam go zmienie)
Co do ceny czekam na propozycje bo niewiem poprostu wsadziłem kupe kasy niesprzedawał bym gdyby nie wyjazdy na 3 miechy co 3 tyg.prawie zagranice niemam garazu a wiadomo co sie dzieje gdy auto stoi.

Czekam na propozycje cenowe kazde pytania tu lub gg fotki profil

Przepraszam zapomniałem dodac ze decyzja o sprzedazy jest 90% jutro wiecorem bedzie 100% odpowiedz takze jeden dzien nikogo nie zbawi .
Nie wystawiam na allegro itd.Ludzie z forum nr. 1 potem ew.inne zródła pozdr.

no i jak sprzedajesz??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

sorki niemiałem netu. Nieaktułalne !!!