Motylki!!! wooow!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
to sie nazywaja motylki!!...tak utrzymane!!!!..niezle...Panowie..do dzieła!!!

respect!!!!

Nie znam sie na tych felgach za bardzo ale wygladaja zayebiscie. Jaki to rozmiarek? To jest czysta stal? Gdzie takie mozna trafic? Ja chce chociaz sam taki rant w chromie

Oj panie masz pan racje. W porownaniu z ta wiocha(malowane ordynarnie pedzlem) ktora widzialem kiedys w miescie to wyglada naprawde podbudowujaco!

Nieznam sie na tych felgach ale jak widze to ten rant jest dolorzony bo ta jedna felga ma inne wytloczenia niz pozostale. Ale felgi wypasik wydaje mi sie ze takie cos chyba mozna kupic na gieldzie bo obilo mi sie to juz gdzies. Chodz moge sie mylic co do tego.

Qba jak zwykle znajdziesz jakies rarytasy w sieci
Fak motylki piękne ale bardziej podobaja mi sie pomalowane w ten sposób ze wnetrze jest całe czarne a rant jest polerowany czy tez chromowany, albo ma seryjny kolor
A poszerzane to cud mailna

Takie felgi spasowałyby do 132 Bladego

zarąbiste motylki ma OLI z FSOAK. Widziałem je na spocie z okazji ATS w Toruniu. Wyglądają po prostu morderczo zajebiście.
Swoją drogą chciałem sobie skombinować motylki na zimę... może się uda =)

OK, rozumiem, że polerowanie rantu daje super efekt wizualny, ale w jaki sposób zabezpiecza się to przeciwko pani Rudej ?

No wlasnie Te felgi wyglądaja zabójczo
Zreszta polonez tez niczego sobie...

Cytat:
2003-07-12 16:08:09, Koniu pisze:
Fak motylki piękne ale bardziej podobaja mi sie pomalowane w ten sposób ze wnetrze jest całe czarne a rant jest polerowany czy tez chromowany, albo ma seryjny kolor
A poszerzane to cud mailna

Dokladnie tak jak piszesz: wnetrze cale czarne a rant chromowany/niklowany/polerowany
W tym Podlocie tez są zayebiste maxymalnie ale rant bym dał czerwony (pod nadwozie) albo wlasnie chrom.
I tylni zderzak bym zmienil

..a nie napisałem...sprzedaz;];]

cena 100 $ za komplet + pewnie jakies 100 za przesyłkę;];]

..ktos chętny;];]

Cytat:
I tylni zderzak bym zmienil

ech.. to jeszcze zupełłnie nie koniec przeróbek
auto było w toruniu świerzo po lakierniku =))

Cytat:
2003-07-12 18:48:30, qbaletek pisze:
..a nie napisałem...sprzedaz;];]

cena 100 $ za komplet + pewnie jakies 100 za przesyłkę;];]

..ktos chętny;];]

Oooo, las rąk w górze widze, chyba bedziemy sie bić o nie

..a tak swoja droga to znalazłem tez do kupienia Crommodory CD 30 wraz z oponami za dobre 500 pln;];]
...bedą wsam raz do 125 special...chyba ze uda mi sie zdobyc orginały crommodory cd 11..te wygladały by lepiej;];]

a o campagnolo juz nie mówie bo mnie nie stac

te są cooooodowne!!!!!