MotoNews.pl

Kluseczka sauté

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kochani! Powiedzcie mi łaskawie jak to jest z tzw wersją podstawową czyli de facto z tym w posiadaniu czego ja jestem.
Czy jest ona przygotowana elektrycznie do tzw 'wzbogacenia"?
Innymi słowy czy ma wyjścia elektryczne pod tapicerką np do ogrzewania foteli, którego nie mam czy oświetlenia zasłonki przeciwsłonecznej lub lampę w drzwiach czy nad drzwiami itd?
Czy zakup takiego detalu np na Allegro wiąże się z ciągnięciem wiązek elektrycznych, rozbudowy układu bezpieczników itd?

Tego na 100% pewnie nikt niew wie, nawet sam Adam, ale cóż stoi na przeszkodzie, aby w dogodnym czasie sprawdzić metodą porownania z innym egzemplarzem. Jakby co, służe swoją omcią, ma ona sporo zabawek

Z Tobą Janusz to i tak na piwo zamierzam się umówić więc przy okazji obnażymy swoje Omy

Moja jest taka seksówa, że pomału się sama obnaża , jak się za nią nie wezmę, to gotowa świecić gołym kuprem , piwko w dzień zwyczajny kierowcom jakoś się nie udaje, ale i tak ludzie od piwa ważniejsi, więc do milego

Wiesz Zupper, z tym wzbogacaniem to coś może być. U mnie na przykład są styku do zamontowania wyłącznika podgrzewania foteli, zakryte zaslepką. Nie wiem tylko, czy od tych styków idą jakieś przewody, nie macałem.

u mnie tez w kokpicie jest komplet kabli razem z gniazdkami tylko dokupic przelaczniki i zalozyc odp . urzadzenia , ale czy to zadziala tego niewie nikt , musilabym dysponowac takimi buttonami i urzedzeniem np. grzałka do fotela.

Jak by co to mam do sprzedania np kompletne podgrzewane i elektrycznie sterowane fotele wraz z kompletem boczków okablowaniem oraz włączników za jakieś 500zł.
Podświetlane słoneczniki też.