17 wrzesnia bemowo

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich
jako ze wiekszosc wie ze final wyscigow na 1/4 mili jest na bemowie wiec mam pytanie: kto ma zamiar sie pojawic z HFP?bo mozna by bylo sie jakos spotkac w wiekszym gronie.....czekam na zgloszenia

Ja jak narazie mógłbym się pojawić. Mam nadzieję, że praca mi nie popsuje planów

Ja sie pewnie pojawie...a moze nawet cos więcej .....

my mielismy zamiar sie pojawić ale akurat data nam pokrywa się z weselem przyjaciela a planowany był nawet mały 3 dniowy zlocik wczasie tego weekendu ehhh szkoda

P.S.

Startować moga tylko Ci co brali udzial w dotychczasowych eliminacjach

ja sie prawdopodobnie pojawię

jak będziecie jechać razem to prosze o kontakt
mój numer tele to kom.607-197-440 i tel stacjonarny do pracy 332-35-90 lub końcówka 89
pozdrawiam
Fabian
ps. wiecie jak cena wstepu teraz będzie

ja także zamierzam się pojawić

bilet to 30pln od osoby, wjazd na teren gratis

Powinienem się pojawić- tzn tak planuję i jak nic bardzo poważnego nie wyskoczy to będę.

Pozdrawiam

Jestem przekonany na 90% ze bede - mam nadzieje ze Hultajem, musze tylko odwiedzic serwis

no prosze fajnie ze i klubowicze z innych rejonow Polski tez beda w czwartek przewiduje zrobic rewizje kto jedzie a kto nie i okreslic gdzie sie spotykamy choc teraz juz moge uprzedzic ze pewnie pod mc donaldem na bemowie.a i richie czy moglbys podac swoj numer telefonu na priv?

Na 99% będę
Wojdi: telefon znasz?
Mobias: smycz wezmę
Termos: weźmiesz mojej Ani okulary?

Jestem na 100%, startuje na 100% walcze o wysokie 16stki. Spotkac mnie mozna z moim klubem Ridaz-Unit ( bedzie widac po banerze i namiocie)

Cytat:
P.S. Startować moga tylko Ci co brali udzial w dotychczasowych eliminacjach

Co wy pitolice hipolicie Nie zapiszesz sie przez net stracisz 5 zeta ale w dniu wyscigu sie zapiszesz

My z Oddim będziemy.

Nie wiem o co Ci chodzi PioMan ale jak nazwa imprezy wskazuje są to finały więc jeżdzą tylko Ci, którzy juz startowali w tym seoznie

Pio ma rację- startować można. Tyle że z poprzednich eliminacji ma się punktów zero jeśli ktos chce pierwszy raz w danym sezonie.

Pzdr

Jestem pewny, że jeśli ktoś przejdzie BK i posiada odpowiednie dokumenty to będzie móg wystartować - zapewne rekreacyjnie.
Jeśli dla kogoś Bemowo to duże wyzwanie to zapraszam na

IV RUNDĘ ELMINACJI O TYTUŁ „MISTRZA DOLNEGO ŚLĄSKA”

W WYŚCIGACH RÓWNOLEGŁYCH NA DYSTANSIE 1/4 MILI

18.09.2005

LOTNISKO W MIEJSCOWOŚCI SKARBIMIERZ, KOŁO BRZEGU (Opolskiego).

Przyjmowanie zgłoszeń od godziny 8.00 do 10.00

Start zawodów o godzinie 11.00

więcej na stronie www.gds.prv.pl

Będą nagrody dla zawodników i uczestników imprezy.

Cytat:
2005-09-13 18:58:10, gadiemus pisze:
...
Termos: weźmiesz mojej Ani okulary?

Wezmę okulary. Będę na krótko, bo jeszcze czeka mnie parapetówa w Lublinie i pewnie pojadę busem o 14 za 20pln.

widzimy sie dzisiaj o 11 pod mcdonaldem na bemowie

spotkanie na wypadlo super moim zdaniem, poznalem w końcu kolegów z klubu, i okazało się że wszyscy są fajnymi ludzmi,
impreza była super, 9 padły, nawet jeden hyundai sie znalazł, ale raczej ze średnim rezultatem , było kilka fajnych samochodów "pomarańcza" i ogolnie piwko dobre , moje bemowo zakończyło się o 5 rano,
wojdi dzieki za podwiezienie,

Cytat:
2005-09-18 12:05:26, gt115pssss pisze:
spotkanie na wypadlo super moim zdaniem, poznalem w końcu kolegów z klubu, i okazało się że wszyscy są fajnymi ludzmi, impreza była super, 9 padły, nawet jeden hyundai sie znalazł, ale raczej ze średnim rezultatem , było kilka fajnych samochodów "pomarańcza" i ogolnie piwko dobre , moje bemowo zakończyło się o 5 rano, wojdi dzieki za podwiezienie,

qrcze...i nie zobaczylismy sie

a fura z Cz-wy ma Mistrzostwo Polski