| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jakubus Espero 1,8 LPG Tarnobrzeg | 2005-09-10 12:32:52 Witam!
Interesują mnie następujące części do Daewoo Espero 1997r. 1,8: 1) drzwi przednie lewe (kierowcy). 2) lusterko przednie lewe. 3) drzwi tylnie lewe. 4) błotnik tylni lewy. 5) lampa tylnia lewa. Najlepiej jakby części były w kolorze granatowym, oczywiście w pełni sprawne mechanicznie i blacharsko w bardzo dobrym stanie (żadnej rdzy, większych zadrapań itp.). Drzwi interesują mnie całe, no mogą być bez boczków, ale z klamkami, listwami, szybami – nieporysowane! - i innymi mechanizmami. Jeśli posiada kotś z forumowiczów takowe części to proszę o kontakt. Transport do Janowa Lubelskiego woj. lubelskie, więc proszę o podanie przykładowych cen części oraz kosztów transportu za pobraniem. Oczywiście najlepiej byłoby odpowiedź przesłać na adres anserkuba@op.pl łącznie ze zdjęciami poszukiwanych przeze mnie a posiadanych przez Państwa części. Z góry dziękuję za fatygę. Pozdrawiam Kuba. |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-09-10 20:32:48
To tylko po sklepach w poszlukiwaniu nowych, bo drzwi nie sposob kupic uzywanych bez rdzy |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-09-10 21:51:05
eh bez urazy..ale zrobiles liste zyczen jak bys do sklepu przyszedl a do tego chcesz kupic uzywane czesci z samochodu conajmniej 6 letniego w stanie jak nowe i z dostawa do domu..no nic..powodzenia zycze
[ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-09-10 21:56:05 ] |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-09-11 09:07:06 Ja szukałem tylnego błotnika ponad 2 lata... w koncu kupiłem cwiartke auta... za 250zł nófke! Uzywek bez rdzy nie dostaniesz!! |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-09-12 11:45:06 Też szukam drzwi kierowcy i kiedyś trafiłem na Allegro nowe z siakiejś hurtowni za 450 zeta. A z używanymi to jest tak pechowo, że jak trafia się "gołe" drzwi to w kiepskim stanie a jak znajdzie człowiek w zadowalającym to sprzedawca chce sprzedawać razem z tapicerką i resztą dupereli a po grzyba mi to??? Leń nie chce rozebrać i kasuje po 250-300 zeta za używkę ![]() |