Zlot LADA KLUB - zapraszam na fotki i filmiki:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam kolegów
W tamtym tygodniu mielismy zlocik ogólnopolski ( i nie tylko) Tak jak wcześniej mówiłem przybyły ciekawe auta z Wegier. Była H grupowa LADA 2101(to na bazie fiata 124)przywieziona na lawecie silnik 1,6, dwa podwójne dellorto,szpera zawieszenie sachs, i trzy robione w firmie Pro technic LADY 2107. W sumie na nasz zlot przyjechało ok 50 aut,Przyjechała tez jedna LADA z Poznania i jedna z Wrocławia, których własciciele startują w KJS . Mielismy fajny kręciołek na lotnisku w Piotrkowie . Wszystkich zainteresowanych zapraszam do ogladniecia krótkich filmów pokazujacych czerwone żiguliw akcji oraz ciekawych fotek
Paweł

a możesz dać jakiś link do filmów i fotek

Witam

Zdjecia mozecie obejrzeć TUTAJ

Narazie nie ma poważnych filmów - są tylko króciutkie robione aparatami cyfrowymi - ale i tak fajne :

żiguli1, żiguli2, grupa Ład.

Niestety przeżywamy małe problemy z serwerem wiec nie zdziwcie sie jeśli nagle przestanie dawać znaki życia( przez ok 3-5 minut )

Cytat:
2003-05-06 23:46:51, Konriii pisze:
Witam

Zdjecia mozecie obejrzeć TUTAJ

Narazie nie ma poważnych filmów - są tylko króciutkie robione aparatami cyfrowymi - ale i tak fajne :

żiguli1, żiguli2, grupa Ład.

Niestety przeżywamy małe problemy z serwerem wiec nie zdziwcie sie jeśli nagle przestanie dawać znaki życia( przez ok 3-5 minut )

dzięki, Ladne Ladzianki , imprezka very spoko

kurde zdjecia mi niechodzą!!!!!!!!!!! a se kciałem ładzianko pooglądac h grupowe

Nie no - powinny chodzic
moze spróbuj tak www.clublada.of.pl i wejdź na galerię
Pozdr
Paweł