[k] reperaturki pod resor ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupie ten kawałek malucha :8 do ktorego przykreca sie podstawy i resor ceny i foto tutaj... pozdrawiam...

[ wiadomość edytowana przez: trabi23 dnia 2005-09-15 13:55:16 ]

Da się to wogóle kupić?? Hmmm, ja się z tym nie spotkałem;/ Zawsze robiło sie takie rzeczy samemu;] Kawałek blachy grubości 2-2.5mm do tego szpilki o odpowiedniej twardości i jechane;]

własnie ostatnio tzn jakis miech temu ktos sprzedawał ale nie pamietam kto.. takze jest takie cos na 100% jak sie nie da zakupic to sie zrobi...

to sie da normalnie kupic kosztuje ok 10zl

bombel własnie nei da sie u mnei nigdzie czy gdybym nie dostał zakupił bys mi to i podesłał?:

ale pomysl dobrze czy Ci sie to oplaci? az tak masz tam zgnite czy tylko Ci sriby wypadly? nie lepiej tak jak pisze simon blacha 2 sruby i juz masz prawie osobiscie to tak sam robilem kiedys sobie w malcu

nie bombel to niestety a moze i stety nie dla mnie dlatego szukam tych reperaturek.. bo czasami sa ludzie ktorym nie wytłumaczysz...

Cytat:
2005-09-15 13:55:41, simon_pg pisze:
Kawałek blachy grubości 2-2.5mm do tego szpilki o odpowiedniej twardości i jechane;]

Ja mam blache 5mm

Cytat:
2005-09-15 22:25:41, rosck pisze:
Ja mam blache 5mm

ja mam w sumie 8 mm
a szpilki w sklepie kosztują 12 zeta, tylko to jest blacha razem z mocowaniem wachacza pozdro

Hehe.. ja jutro jade montowac te reperaturki. Kupilem je w sklepie niedaleko za 12zł/szt. Jak nie znajdziesz u siebie to pisz na gg: 1837228 a jak bede mial chwile to podskocze do sklepu i kupie Ci.