Warszawiacy z Krakowa?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak mnie wlasnie zaczelo zastanaiwac czy jacys Warszawiacy mieszkaja w Krakowie, czy poludnie to tylko Syreniarze i Fiaciarze? Strasznie ostatnio zachorowalem na wawke no i mysle ze po remoncie Fiaciaka zaczne sie rozgladac za Wawą, ale chcialbym juz jakies podstawy wiedzy praktycznej warszawskiej zdobyc

No w Krakowie jest kilku Warszawiarzy, ale praktycznie z żadnym się nie znam. Zresztą południe Polski jest dość ubogie w tego typu samochody.
A jak będziesz chciał wiedzieć coś na temat Warszawy, to chętnie pomogę.

Werze, ale to nie to samo co pomacanie problemu na miejscu WIesz co mam na mysli...

Julo w Krakowie jest kilka ciekawych Warszaw, nawet ze szwagrem jedną restauruję ( ... właśnie się dowiedziałeś ... ). Mimo wszystko nie widzi się ich na ulicach jak innych klasyków. Na przykład ile widziałeś ostatnio Syren, nie licząc dobrze Ci znanych ? Takie samochody niestety głównie stoją w garażach a wyjeżdżają tylko dla specjalnych okazji... tak jak będzie to niedługo robił Twój klasyk.

[ wiadomość edytowana przez: Lajkonik dnia 2005-09-16 21:48:15 ]

I śpiewamyyy!!!

Lajkoniku laj laj, stąd wypierdalaj laj!!!

Dajze spokoj Kajtek... :| Ja rozumiem antypatie czy co tam, ale kurde bez przesady, nie na forum, odrobine kultury moze...

No a ja rozumiem, ze jak ktoś raz powiedział, że więcej się na tym forum nie pojawi, to znaczy że WIĘCEJ SIĘ NIE POJAWI.
A co do kultury, to zrób o niej wykład lajkonikowi
Chociaż może lepiej nie, bo on jest jakby dyktatorem i możesz z klubu za to wylecieć
Stąd moja jakże skoczna piosneczka

no panie Wujku Kierowniku
laj laj laj hehehe

[ wiadomość edytowana przez: MacioBA dnia 2005-09-16 23:49:17 ]

"każdy może prawdaaaa krytykować" .... "(a nie) tylko aplauz i zaakceptowanie" hehe koniec OT

ojojojoj widzę tu jakiś ..."come back", i jakże szybką reakcję Wujka Kajtka Złego Członka Frakcji KrAK

Heheh, zwariowałem, Kajtek miażdzysz !!!!!

Wujek Kajtek - mistrz ciętej riposty