Oto zakończenie gry Super Mario Bros

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
>>> K L I K <<<

Hihihi fajne

Dobre!

Hm.....
Intendo, aż łezka się zakręciła

heh.. ta ksiezniczka to jakas nimfomanka

No w koncu sie usmialem troche i humor lepszy, po tym jak mi dzisiaj zginal w pralni worek z praniem
Mowie Wam te rumuny to syfiarze i balaganiarze

[ wiadomość edytowana przez: Nav dnia 2005-09-13 15:37:09 ]

co musze miec za programik sciagniety zeby moc to obejrzec???

Cytat:
2005-09-13 15:36:27, Nav pisze:
No w koncu sie usmialem troche i humor lepszy, po tym jak mi dzisiaj zginal w pralni worek z praniem Mowie Wam te rumuny to syfiarze i balaganiarze [ wiadomość edytowana przez: Nav dnia 2005-09-13 15:37:09 ]

jestes w rumuni teraz?

Cytat:
2005-09-13 17:49:18, Voy pisze:
jestes w rumuni teraz?

Eeee chyba na statku z Nav'em są. Tak myśle.

ale ta technika poszla do przodu... jak to jest byc na statku i miec internet? prze ciez TP S.A. nie pociagnela za nimi kabli ...

hehehe nie wiem skad mają ale na szczęście lub nie.. na Tepsie sie internet nie kończy

u mnie tak... fajnie maja na tym statku tak ja bym sobie poplywal po swiecie...

no co wy nie widzieliscie reklamy tpsy o bezprzewodowym internecie.. co prawda do laptowow jak baza jest w mieszkaniu ale w polsce zawsze wszystko pozniej jest... moze w rumuni na statku juz maja

Eeee nie zawsze do laptopów baza musi być w mieszkaniu

Ale najlepiej jak Nav sam napisze jak to jest i gdzie jest i rozwieje nasze wątpliwości

ostatnio gdzies na polnocy kabla kladli

ja slyszalem ze na polnocy to beda rure ciagnac...

Cytat:
2005-09-13 19:42:44, storm pisze:
Eeee nie zawsze do laptopów baza musi być w mieszkaniu Ale najlepiej jak Nav sam napisze jak to jest i gdzie jest i rozwieje nasze wątpliwości

No wiec tak:
Jestem na Polnocnym i ukladamy rure.

Co do rumunow to obsluguje mnie ichniejszy catering-szkoda gadac, a interneta mam za kosmosu

Hihi no i wszystko jasne

A ile Ci jeszcze zostalo rejsu?

Cytat:
2005-09-13 21:11:09, storm pisze:
Hihi no i wszystko jasne A ile Ci jeszcze zostalo rejsu?

Cala wiecznosc przedemna, bo do domku jeszcze 20 dni

Oj no to prawie 3 tyg. Z tego co pamiętam to jesteś tam 6? Czyli dopiero albo już połowa.

Dokladnie tak, od dzisiaj z gorki leci. Mam nadzieje, ze jakies grzybki w lesie to mi zostawicie co bym nie zapomnial jak sie je zbiera. Najgorzej boli ta Wasza pogoda w Polsce , bo jak bylem w domku to lalo, a teraz lato o sobie przpomnialo