Zbiornik spryskiwaczy do Espero 1,5 (bez ABS)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pęknięty zbiornik (może poprzedni właściciel używał wody do spryskiwania szyb w zimie, był sklejony, ale znowu cieknie)
Może ktoś z Klubowiczów Espero ma taki zbiornik cały i na zbyciu???
I za ile ???
Bo w sklepie fabrycznym DF na żeraniu dopiero za kilka dni może sprowadzą...
Jarecki Błysk

Gdybyś miał z ABSem to bym miał na zbyciu. Kupiłem nowy bo mi słabo działał a nowy prawie tak samo działa

Dzięki za informacje , już jutro ma być ten zbiornik w sklepie fabrycznym, świeża dostawa z dwmk korei... , kosztuje 56,08zł,... tylko nie wiadomo czy będzie OK... Jarecki Błysk

cos mi sie zdaje ze identyczny jest w oplu kadecie, byc moze rownez w innych oplach

jarecki..jak juz wymienisz zbiornik..to moze chcialbys sie pozbyc korka od starego?? mi wcielo moj korek kiedys i teraz mam zakretke po jakims baniaczku

wymieniłem zbiornik, stary pęknięty ze sprawną pompką i z dobrą pokrywką mam,

pokrywkę mogę oddać,

pompkę zostawię sobie, tak na wszelki wypadek,
płyn tryska aż na przednią szybę sąsiada, który stoi za moim poduszkowcem...musze wyregulować jakoś lewą dyszę...
Jarecki

Hej, ktoś z klubowiczów pisał, że potrzebuje pokrywkę do zbiornika spryskiwaczy. Kontakt: jarfuk@o2.pl lub tel: 600376816.

Ciekawostka: w sklepie fabrycznym D-Fso na Kotsisa, spotkałem szczęśliwego posiadacza Espero, i na zbiornik udzielił mi 15% rabatu, czyli kosztował on (nówka prosto z koreii) 47zł...i to z pompką w komplecie...

Pozdrawiam Wszystkich Klubowiczów Espero !!!

PS: A czy jest jakaś naklejka dla klubowiczów ESPERO np na tylną ramkę tablicy naklejana? (mam pękniętą i chętnie bym wymienił na taką reklamę klubu)

Cytat:
2005-09-13 09:45:27, Jarecki_Blyskawica pisze:
Ciekawostka: w sklepie fabrycznym D-Fso na Kotsisa, spotkałem szczęśliwego posiadacza Espero, i na zbiornik udzielił mi 15% rabatu, czyli kosztował on (nówka prosto z koreii) 47zł...i to z pompką w komplecie...

Ktos tam jezdzi Espero, ale rabaty to oni daja na wszystko, od plynu do chlodnicy az do najwiekszych gratow. Od 10 do 20, czy 25%, wiec jak pytacie ile cos kosztuje to pytajcie od razu ile bedzie kosztowac z rabatem

No i oczywiscie po drugiej stronie, na Gersona mamy na Klub 10% znizki

Sprawdziłem i...

identyczny zbiornik jest w oplu kadecie. TYlko ma 2 pompki, ale to w niczym nie przeszkadza
Prawdopodobnie taki sam zbiornik jest również w innych oplach...

Cytat:
2005-09-13 09:57:20, QLogic pisze:
Ktos tam jezdzi Espero, ale rabaty to oni daja na wszystko, od plynu do chlodnicy az do najwiekszych gratow. Od 10 do 20, czy 25%, wiec jak pytacie ile cos kosztuje to pytajcie od razu ile bedzie kosztowac z rabatem No i oczywiscie po drugiej stronie, na Gersona mamy na Klub 10% znizki

ogolnie na gersona jest taniej niz na kotsisa..przykladowo mechanizm wycieraczek kosztuje 140 na kostsia i okolo 100 na gersona a to pol minuty piechota pytalem akurat o to bo chyba sobie wreszcie wymienie