Schemat elektryczny centralki (przełącznika)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy ktoś ma mozliwość zdobycia schematu centralki (przełącznika) Centralka 626 producent KME
Producent jest w Łodzi - i to rzut beretem ode mnie ale nie są "komunikatywni" i nie są zainteresowani żadną pomocą
jako odpowiedź o pomoc w zdiagnozowaniu przyczyny awareii dostałem radę zeby sie zgłosić do warsztatu i wymienić przełącznik....

Ratman, bo tego nikt nie naprawia. To bez sensu, a schemat to niestety albo zrysujesz z układu, albo dostaniesz u producenta, ale mogą mieć opory bo to jednak jeden przełącznik do sprzedania więcej . W każdym razie nie sądzę by kosztował on jakieś kosmiczne pieniądze, więc ja bym się nie bawił w naprawę. Co innego komputerek, ale to inna bajka.

Cytat:
Producent jest w Łodzi - i to rzut beretem ode mnie ale nie są "komunikatywni" i nie są zainteresowani żadną pomocą

TO w 100% prawda , panowie z KME mają zupełny olew na klienta; nie dalej jak wczoraj dzwoniłem by zapytać co polecają do Peugeot 405 1.6 SRI , odpowiedź- " niewiem , niech pan zapyta w zakładzie montażowym"; pytam- czy zna pan zakład w Poznaniu lub okolicy, odpowiedź-"nie" i odłożył słuchawkę...
Jeżeli ich produkty pracują tak jak pracownicy , to współczuję użytkownikom tych urządzeń.

Ja mam ich produkt już w drugim autku i nie narzekam , przeciwnie, jestem bardzo zadowolony. Co nie zmienia faktu, że pan z KME zachował się delikatnie mówiąc niezbyt grzecznie .