Sztrucel w Wawie ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj na rondzie Marszalkowskiej z Jerozolimskimi widzialem klubowa omega, zielona, znaklejkowana, wygladalo jak sztrucel.

Sztrucel pojechal do Wawy ?

Nawet pomrugalem swiatlami, ale kierownik byl tak przejety trzymaniem kierownicy ze chyba nie zauwazyl. Tak czy owak pozdrawiam. Rejestracja byla WM*

Pozdrawiam,
Vino

A ja przypominam że na ulicy Bacha w Warszawie zapuszcza korzonki kluska b kombi w dieslu a we Wrocławiu na Miłoszyckiej 52 stygnie kluska b (3 l ) bez silnika. Żal aut.

Kolego to nie był Sztrucel
Sztrucel lata teraz bliżej morza
Pozdrawiam

Cytat:
Dzisiaj na rondzie Marszalkowskiej z Jerozolimskimi widzialem klubowa omega, zielona, znaklejkowana, wygladalo jak sztrucel.

jestem tutaj nowy i nie wiem czy dobrze rozumiem więc chcę rozwinąć temat: jak rozpoznać klubową omegę. z tekstu domyslam sie że chodzi o jakieś nakleiki tak- "znaklejkowana".

skoro są już naklejki to może są jeszcze Tshirty a jeśli nie czy znak lub nazwa LOS OMEGAS BESTIALES jest zastrzeżona i czy miałbym problemy jeśli zrobiłbym sobie taką koszulkę

a teraz lekcja czytania ze zrozumieniem...
jest taki temat: DLA NOWYCH - ZASADY i FORUMOWY PORADNIK
a co w środku?
ano same ciekawe rzeczy mocium panie...
m.in.:
Cytat:

Jedynym znakiem rozpoznawczym LOB jest klubowa naklejka na samochód.
Można ją otrzymać TYLKO osobiście na zlocie (LOB PARTY).

W LOB nigdy nie było i nie będzie innych "gadżetów" jak koszulki, kubki i inne.
Jesteśmy temu zdecydowanie przeciwni!

cyt. "Jedną z cech ekskluzywnosci klubu jest właśnie jeden jedyny gadżet."

jakoś czytałem i nie zauważyem. no i teraz mi głupio A taką naklejke to zdobędę. To bedzie moje postanowienie noworoczne na nowe 2007

Cytat:
skoro są już naklejki to może są jeszcze Tshirty a jeśli nie czy znak lub nazwa LOS OMEGAS BESTIALES jest zastrzeżona i czy miałbym problemy jeśli zrobiłbym sobie taką koszulkę

a na co Ci koszulka z logiem LOB

kwestia taka że skrót LOB ma mój zespól w halówce i żeby nie za dużo płacić na koszulkach mamy tylko te 3 litery wiec jeśli ktoś przypadkiem zobaczy koszulkę z napisem LOB (Latino Oldschool Boys) niech będzie pewny że to nie Los Omeas Bestiales