IV el. Mistrzostw Tychów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Z tego co mozna przeczytac w komentarzach na naszej stronie , nie jest jeszcze znana dokladna data rozegrania zawodów.
Podobno obowiazkowa bedzie jazda z pilotem, trasa podobna do 3 el. tylko szykana troche wczesniej.

[ wiadomość edytowana przez: layer dnia 2005-07-17 19:54:13 ]

Oficjalnie zostaje 14 sierpnia ----> info
Oczywiście jadę

Najprawdopodobniej ja też pojade tą eliminacje. W klasie drugiej.

Cytat:
2005-07-17 20:06:31, layer pisze:
Najprawdopodobniej ja też pojade tą eliminacje. W klasie drugiej.

Oooo, konkurencja

A ja najprawdopodobniej popilotuje w klasie 4

OOO to konkurencja w klasie 4 Kati tylko ze Ja jade na LEWYM mysle ze zabawa będzeie jak zawsze Heheheh

VW Golfik kontra Peugeot`cik 106 - będzie ciekawie, a zabawa gwarantowana
Pozrawiam

czy ma ktośmapke z III eliminacji , bardzo chętnie bym obejrzał , jak cos to rzućcie mi na maila

Łukasz jak Ci nikt nie prześle do jutra to ja jutro CI pośle bo bede skanowała kilka rzeczy to Ci przy okazji to rzuce na skaner. Pozdro

to ja też bym poprosił taką mapkę jeśli można

130TC - da się zrobić Moze nawet chłopaki będziecie to mieli na maila dziś ok godz. 23
Pozdrooo

W/g regulaminu mozna jechac bez pilota, tylko wtedy w biurze skladasz zgloszenie bez wpisanego pilota.
No i proby wydluzyli - ostatnio mialy po 2,5km, teraz maja po 3km

Kurde jak bedzie taka pogoda jak teraz, to bedzie trzeba slicki zmienic na deszczowki
Layer startujesz cc? Jakims dlubanym czy seria?

pogoda w weekend ma byc ładna , tak przynajmniej zapowiadają

Cytat:
2005-08-08 10:02:24, bart322 pisze:
Layer startujesz cc? Jakims dlubanym czy seria?

Nie startuje CC. Ale seria to raczej nie jest. Ma radio i kołpaki

No to czym jedziesz?

Takim pojazdem pojade

W 2 klasie???
To ja zaczynam sie bac juz, bo to sporo lzejsze od mojego malucha, nawet szyby z plexy mi nie pomoga

no tak, to jest klasa 2 bo to nie jest Fiat 126p i nie może być wliczany do klasy markowej.
Layer jedziesz na czas czy pod publike?

no i start w IV el. MT poszedł w pizdu!!!!!! same przeciwności losu! Najpierw brat zrezygnował ze startu (sam nie wiem z jakich względów) to miałem plan żeby wystartować z kuzynem - to się okazało że nie dostanie wolnego w robocie
W związku z tym postanowiłem wyjechać w góry i się chyba upiję bo nie mam zamiaru oglądać kolejnej el. MT zza taśmy ...nawet już nie mam ochoty jechać na zlot na sosinę
Miłej zabawy i powodzenia życzę