Czy w caravan B tylne oparcie kładzie się całkiem poziomo?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy u was w omach B tylne oparcie kładzie się całkiem poziomo?
Ja ma skórę recaro i tylne oparcie nie daje się wypłaszczyć tylko sterczy 30stopni do góry

[ wiadomość edytowana przez: alicia dnia 2005-09-13 13:26:04 ]
[ powód edycji: zmiana tytułu ]

Kładzie się.
Krzyś W.

Po prostu rewelacja, następna wada skóry

Oparcie da rade położyć na plasko, tylko trzeba siedzisko wyjać, bo inaczej właśnie ustawione jest pod kątem.

W B i tzw. C kładzie się na płask i NIE trzeba siedziska demontować, przetestowane na wersjach BEZ skóry.

pozdro
3

Cytat:
2005-09-13 13:16:02, 3 pisze:
W B i tzw. C kładzie się na płask i NIE trzeba siedziska demontować, przetestowane na wersjach BEZ skóry. pozdro 3

O to to.
Jak juz się położy, to trzeba docisnąć, żeby rolka z klapki zablokowała się w oparciu.
Przetestowane na wersjach bez skóry

A właśnie, bez skóry. Ja musiałbym skakać po oparciu aby zaskoczyło na płask. Z wyjęciem kanapy też nie jest prosto bo ma dziwaczne miejsce na pasy i jest kłopot je wyjąć , a potem wsadzić

umnie sie kladzie i otwiera..pyk.....pyk)

w wersjach ze skórą ciężko to chodzi,ale jest płasko,
ja musze kolanami dociskać oparcie żeby rolka zaskoczyła

przetestowane na wersji ze skórą

p.s
moge nawet fotke zrobić

Cytat:
2005-09-13 15:31:22, Arthuros pisze:
A właśnie, bez skóry. Ja musiałbym skakać po oparciu aby zaskoczyło na płask. Z wyjęciem kanapy też nie jest prosto bo ma dziwaczne miejsce na pasy i jest kłopot je wyjąć , a potem wsadzić

Arthuros,w tym wieku masz kłopot żeby wyjąć i wsadzić???? , masakra
a kładzie się na płask, jak mowi Kuba i reszta

żeby nie było...

Dzięki za zdjecie U Ciebie zatrzaski do pasów są na kanapie, a u mnie w takich zagłębieniach, że nawet trudno je wydłubać. Jakiś gamoń widac zaprojektował siedzenie.
Dzisiaj poskaczę i papracuję nad wkładaniem i wyciąganiem
Dzieki wszystkim za odpowiedzi

moje też są w zagłębieniach
widać góre,ale nie widać boków tych zapięć

lekki OT
MarekV6, ekstra się trzyma ta skórka patrząc na fotki
kolor żywy, "jędrnie" wygląda - widać jakość

Taka młoda skóra to dopiero coś, a nie stara i pomarszczona jak moja ( i do tego czarna, a-fee )

Taka młoda skóra to dopiero coś, a nie stara i pomarszczona jak moja ( i do tego czarna, a-fee )