Fiat 850 Sport - pomocy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! Mam do was ogromna prosbe. Moj kuzyn niedawno zakupil niezwykle autko jakim jest Fiat 850 Sport. Niestety, samochod jest w nienajlepszym stanie i kuzyn zabiera sie za odrestaurowanie go. Tutaj moja prosba - Prosze o wszelkie informacje gdzie w okolicach Krakowa lub Katowic mozna dostac JAKIEKOLWIEK czesci do tego samochodu, ewentualnie z jakich samochodow mozna czesci dopasowac. Przede wszystkim problem rozchodzi sie o klamki. Oryginalne sa juz niestety niefunkcjonujace, a zdobycie takich jest praktycznie niemozliwe, przynajmniej nie dla nas. Kuzyn zastanawia sie nad calkowitym usunieciem klamek, ale to moim zdaniem zepsuje obraz takiego samochodu. Prosze wiec Was o pomoc

www.oldtimerfiatclub.prv.pl tutaj w dziale gielda na pewno cos sie znajdzie.
w Krakowie wiem ze stoją 2 fiaty 850 jeden caly czas stoi na drugiego pułku lotniczego od ho ho i nikt nim nie jezdzi ani nic z nim nie robi, drugi pod polibudą na Jana Pawła. Trzeba by było znalezc włascicieli.
Kania powinien wiedziec cos, moze chłopaki z BTRu maja cos takiego w szopie

pozdrawiam
i nie pozwol mu usunać klamek

Fakt, Kania, on ostatnio czesto przebywa w Trzebini wiec chyba uda mi sie go zlapac, dzieki za pomoc.

więc 850 coupe stoi w Chrzanowie mk2 i u mnie w Jaworznie mk1 wiecej info na mejla

Na szrocie koło Poznania stoi 850tka - klamki raczej ma.Jest cała buda,tylko pogięta w cholerę.

Jakby co adres - Wysogotowo,ul. Skórzewska, KROTOSKI-CICHY

a niewiesz czy ma orginalne lampy tylne??

No wiec sprawa ma sie tak, dzis Kania byl u mnie i podjechalismy do kuzyna, bedzie dobrze

Cytat:
2003-04-20 09:18:10, szociu pisze:

Będę tam najprawdopodobniej w tym tygodniu to obejrzę go dokładniej.
To jest zwykle 850, nie sport

850 Sport w stanie średnim stoi na parkingu Politechniki Krakowskiej na alei Jana P. II w Krakowie powodzenia!!

Cytat:
2003-04-20 09:18:10, szociu pisze:

Widziałem go dzisiaj - ma oryginalne lampy tylne i przednie a także zderzaki z kłami w stanie bdb (przedni tylko trochę wygięty).
Buda b.nieciekawa

dzięki za sprawdzenie, jak se wezmę za remont to je przygarnę

dzięki za sprawdzenie, jak se wezmę za remont to je przygarnę
Cytat: