[k] bagnet do dohc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jakw temacie,kupie,przyjme,przygarne adoptuje ito bagnet do 2.0 dohc z fiata 131 84 rocznik. czy ma ktos cos takiego na zbyciu ????Miał bym tez prosbe,jesli ktos moglby fotke zrobic bo chcial bym wiedziec jak mniej wiece wyglada
Pozdr

wezme ci w niedziele ale dowiemy sie na miejscu czy to ten

tak na marginesie - uciac jaja temu co wymyslil ten bagnet - wersje krotka - 7 lat trzeba celowac do dziury

Tak na drugim marginesie , się zgadzam z Tobą Stasiek , ale mam dl Ciebie - Bimberku dobrą wiadomość : jak się dobrze przyłożysz , to będzie pasował od Malca więc kup w Auto-Wandzie bagnecik do Kaszla i zobacz jak bedzie ładnie pasił , tylko najpierw przyjedź do mnie , przymierzymy mój i później sobie zrobisz nowe znaki na nim
Pozdro. Piotrek.

to do tej granatowej astry 2.0 ten bagnet??;P

bimber.... juz chyba sie doszczetnie wygadales z ta astra... dawaj foty coby inni tez zobaczyli....

dzieki panowie,pomaranczowego bagnet zobaczymy w niedziele,do ciebie piotrek podskocze w tygodniu jak cos ,Stasiek masz klopoty z celowaniem do dziurki u mnie bradzo latwo w sadzic bagnet Pterock astra jest w wersji swap

Ja mam taki na zbyciu ( lewy górny róg ).

no i taki mi chyba jest potrzebny : jak cos to odezwe sie w tygodniu gdyby sie okazalo ze pomaranczowego jest nie taki

no moj taki nie jest, moj jest z "tasmy i jest dłuuuuugi