Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Jasti Fiat 125p Eksport Łomża | 2005-09-12 19:38:56 w Łomży jest troche kombiaczy aczkolwiek tylko pare z nich do czegos sie nadaje jest takze pod lomza pikap ale facet nie za bardzo chce go sprzedac narzie wozi nim gnój ![]() a no i zapomialem wolga tez jest ![]() ![]() [ wiadomość edytowana przez: Jasti dnia 2005-09-12 19:40:24 ] [ wiadomość edytowana przez: OLO dnia 2005-09-12 23:32:05 ] [ powód edycji: orto - gnÓj ] |
![]() Chrostek Miłośnik FSO BMW e34 525i/ FSO Wa ... Łomża | 2005-09-12 19:52:17 no tak, kombiaki są ładne o jednym wiem napewno że nie jest na sprzedaż, a wołgi już niestety nie ma w Łomży, o pickupie nie słyszałem,
zgadamy sie jakoś Bartek i podjedziemy porobimy jakieś zdjęcia nawet jak niechce kolo go sprzedać. Co do Fiata sedana ![]() |
GDA Miłośnik FSO 3city | 2005-09-12 21:56:47 Ooo widzę że silna ekipa się szykuje w Łomży ![]() Trzymam kciuki za zakup oby ci sie trafił dobry egzemplarz |
PAGAN Wwa | 2005-09-12 23:00:04 sluchaj, to jest tak. jak kupisz cos czego do konca nie chciales to najdalej po tygodniu bedzie idealny kombiak do sprzedania. trzymaj kase, zbieraj wiecej i przestan goraczkowo szukac auta.
jesli chodzi o wolge to jedynym problemem moga byc czesci oraz ich mlody wiek. przewaznie kraza do sprzedania roczniki od 82 roku troche wzwyz, wiec na znizke na weterana nie ma co liczyc od razu. wolga potrzebuje ok. 18l gazu aby pojezdzic po miescie i jesli ktos ci powie, ze spala 12 to klamie. zeby miec czesci trzeba zaprzyjaznic sie z kims ze wschodu lub tam jezdzic po czesci. w polsce ceny sa wygorowane z racji tego, ze jest juz malo tych aut. co prawda mnostwo czesci jest identycznych jak w uazie, ale z pewnoscia pierwsza rzecza, ktora sie spierdoli to taka, ktora jest tylko w woldze. tragedii nie ma, ale kupowanie czesci moze byc nieco upierdliwe, dlatego trzeba miec druga wolge na czesci. dzis widzialem w mosciskach czyli prawie w warszawie piekna lade 2103 do sprzedania. oryginalny czerwony lakier, 1977 rok, wnetrze zadbane. za ile nie wiem, jesli chcesz namiar na goscia, daj znac na priva. wracajac do kombiaka. jesli znajdziesz auto w rzeszowie czy szczecinie, popros ktoregos z kolegow, aby podjechali i obejrzeli auto. zaoszczedzi ci to wydatkow na podroze tylko po to, zeby z jakims przyglupem pogadac i sie wkurwic. generalnie wez na wstrzymanie. tak czy siak kiedys kupisz wymarzone auto, wiec to uczucie orgazmu podczas zakupu kiedys cie dosiegnie. wazne jest, aby po orgazmie nie zalowac tej przygody. no to zem sie rozpisal. |
![]() Pemek Miłośnik FSO 125p i Accord Rzeszów | 2005-09-13 10:40:56 Ja swego czasu tez usiłowałem znaleźć DF-a kombi szukałem jakieś 2 miesiące i bez skutku, więc w końcu zdecydowałem się na zielonego sedana. Jak znajdziesz w miarę dobre kombi to szacung dla Ciebie. |
![]() _MACKO_ Polonez Caro Kraków | 2005-09-13 10:49:52 Jest koło Krak-a na wsi taki DF do sprzedania, rocznik 88,na chodzie, kolor siwy czy jasna sliwka jakoś tak... jeszcze facet ma drugiego bordo
ale to już chyba ruina. Ja się tam wybrałem bo kiedyś miał Zastawę 700 - no ale niestety już zezłomowana, JAK BY KTOŚ CHCIAŁ TO DAM NAMIARY NA GOŚCIA |
CzarnyJarek Łomża | 2005-09-13 10:57:04 No wiem PAGAN, że Orgazm jest lepszy jak posiądziesie to co sie chce ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do Wołgi to wiem iż z częściami są problemy ![]() ![]() Teraz stosując sie do rady PAGAN`A trzeba uzbroić sie w cierpliwość i nie szukać na siłę, a Kombiaczek sie znajdzie ale nie będe go szukał w całym kraju ale jeśłi coś się nadaży to rozważe możliwość i pod niemiecką granicą ![]() ![]() |
Batman_1 Trzcianka | 2005-09-16 23:30:05 Witam wszystkich forumowiczów! zakup samochodu jest rzeczywiście sporym problemem, zaryzykowałbym stwierdzenie iż większym niż jego sprzedaz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() dr_przemek Miłośnik FSO FSO125p/Uno1.4i.e.S Warszawa - Bielany | 2005-09-16 23:37:56
Oj batman to Cię rodzina w kanał wpuściła. Ja też przez pewien czas słyszałem różnorakie aluzje a propos mojego 125p ale już sie poddali. Nawet posiadając w tej chwili drugi pojazd nieustannie podkreślam zalety 125-ki wzgledem niego. Ilość napraw przez pół roku przekroczyła ilość napraw 125-ki przez lat 6. O kosztach nie wspominając. |