Klapka wlewu paliwa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kurde , wie ktoś gdzie na Śluncku kupić , nawet dobrą używaną?

Może od razu zamówienie grupowe bo i ja potrzebuję i kilka pytań na forum też widziałem

Może wie ktoś (pytałem już kiedyś) czy klapka wlewu jest jedna do wszystkich roczników czy może się różnią??? Jak tak patrze po Esperakach które mnie mijają to zaczynam mieć wątpliwości czy jest jedna (choć to pewnie złudzenie).

Ja też chcę

... moja ktos potraktowal piescia... czyli sie dopisuje do grupowego zamowienia ))

Cytat:
2005-09-14 20:59:05, ETomek_GT pisze:
... moja ktos potraktowal piescia... czyli sie dopisuje do grupowego zamowienia ))

a ja jeżdżę bez narazie.. bo leży sobie jako materiał wzorcowy u lakiernika

No to widzę że to nie tylko mój problem
Ja niecałe dwa tygodnie temu zakupiłem takową na szrocie w okolicach Tarnowa, stoi tam ciekawy esperak - nie dość że czerwony jak ferrari to jeszcze kierownica z prawej strony, więc niektóre części nie pasuja i licznik jest wyskalowany w MPH i KM.
Za klapkę przepłaciłem - 50 PLN gdzie w ASO na Bogucickiej ostatnia cena to 40 PLN niestety brak na stanie, za to dokupiłem sobie podłokietnik z podwójnym schowkiem
A klapka zostanie czerwona, ewentualnie zakupię sobie w syfmarkiecie wieś naklejkę tjuningującą i będzie git

ps. Jak ktoś z okolic Tarnowa zainteresowany lokalizacją w.w esperaka to mam gdzieś nr. telefonu z tego szrotu, w aucie są zdrowe drzwi (oprócz przodu pasażera) po 400PLN, i całkiem dobre fotele po 100PLN oraz kilka innych pierdółek w dobrym stanie.

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz dnia 2005-09-15 20:24:51 ]

A no od klubowicza ze Śląska. Znalazłem Go na forum w "sprzedam, kupię, zamienię" pod "części do espero Śląsk". Wprawdzie używka ale elegancka, lakiernik już się nią zajął.
Życzę powodzenia w poszukiwaniach.

Już mam , fakt że od zdziercy na szrocie , ale mam . 30 zł ( chciał 50) kolor biały już przemalowana. W Zabrzu ponoć facet ma nówki w sklepie za 45 -50 zł tel.(032)2748577.Pozdrow