| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
SebaE Było Daewoo Espero 1 ... Katowice | 2005-09-22 22:35:56 No właśnie czy trzeba jeżdzić trochę na benzynce żeby dotrzec pompe paliwa? bo spotkałem różne opinie jedi mówia że trzeba pojeżdzić inni że nie.... |
Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2005-09-22 22:48:17 nie wiem, ale ja wymienilem pompe tydzien temu w czwartek i tylko odpalilem na chwile na Pb zeby spr ze wsio OK dziala, po czym zgasilem i nast. dnia rano tylko odpalilem na Pb i po chwili przelaczylem obrotami na LPG i tak juz codzien jezdze mysle ze jak kilkaset metrow dziennie przejade to jej styknie i nie trzeba jej jakos dlugo uzywac (docierac) |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-09-22 22:50:36
I dlatego JEDI występuje tylko w bajkach ....
Oczywiście że BZDURA !! .....pompa paliwa pracuje cały czas ...niezależnie od tego czy jeździsz na LPG czy na inkszym "wodorze"...no chyba że masz instalację spapraną jakimś rzemieślniczym odłącznikiem do cudownych zabezpieczeń pompy przed umyślnie nieumyślnym zjaraniem |
SebaE Było Daewoo Espero 1 ... Katowice | 2005-09-22 23:22:23
Nie no jasne że pracuje cały czas, ale spotkałem się z opinią że nowa pompe tzrba pojeżdzic na benzynce żeby trochę popracowała faktycznie pompując paliwko do "jeżdzenia" |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-09-22 23:39:17
Dżizus kurwa ja pierdolę!!.../jak mawia jeden z naszych Sławnych Kolegów Klubowych / ......jak chcesz słuchac bajek to polecam Andersena albo braci Grimm !!.....są o NIEBO lepsi !! |
Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2005-09-22 23:46:26 Bogdan !! ales Ty nerwowy, przeciez trzeba najpierw pierwsze 5-7 tys km po wymianie pompy przejechac na Pb zeby ja dobrze dotrzec |
slayter Member Klubu Espero Espero TOTAL SERIA Warszawa | 2005-09-22 23:48:06
a najlepiej docięra się ją gazem (ziemnym oczywiście) |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-09-23 00:19:05 e tam zara "nerwowy".....cytowałem tylko
hmmm....moze macie rację Panowie ? ....no cóż...skoro trzeba to trzeba ......proponuję w takim razie użyć papieru ściernego (granulacja jakieś 300).....dotrze się najszybciej !!
Pozdrowionka !! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-09-23 22:38:05 Ja bluzgam ?? ....toż się wytumaczyem że jeno cytowałem
No widzisz.....przecie mówiłem że .......trza docierać ....no cóż....znalazłeś na docieranie "specjalny sposób"....czyli jej NIE wymontowałeś ...
Uwaga Niedowiarki!..... 1. Trzeba docierać 2.Zalecany sposób docierania: nie demontować pompy z pojazdu Pozdrowionkaaa! |