Urodziny!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy wiecie ale dzisiaj nasza Beatka (żona bogdana1 jakby ktoś nie wiedział) ma urodzinki, a więc Beatko wszystkiego naj!!!!! i żeby Ci Bogdan na urodziny podarował esperaka

A na dodatek Patrykowski ma 18-tkę, więc Tobie też Patrykowski sto lat.Rób prawko i dołącz do nas tak dosłownie esperacko - 18 pasów na dupę Ci życzę

Witam
Dla Naszych solenizantów Wszystkiego co Naj Naj, Duzo Zdrowia ( i Pieniedzy) i oby (Nie spijcie sie za bardzo hehe).

Pozdrawiam

Sylveriush

jasneeeee.....jak się ma wolne to od razu się nie śpi .....a chciałem się wpisać jako pierwszy

Moje Szczęście dzisiaj świętuje ....oczywiście też 18-tkę jak Patrykowski !

I z tej okazji życzę Kochanej Żonce ......SZCZĘŚCIA, Esperaczka.../ moze być leganza / .....KASY....pociechy z faceta ....moment, moment......to ja przecież jestem jej facetem ...kurde!....pociechy z męża , dzieci i wnuków.....upssss.....zaś nie tak
.....to nie ta rocznica jeszcze ....Radości z Miłości , Klubowo-Esperowych sukcesów , naukowych także ....awansu na generała i takich tam innych FARTÓW przez całe zycie !!

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-09-16 01:43:39 ]

A Patrykowskiemu.....spokojnej 18-tki, zaliczenia prawka, zaliczenia......szkoły .....zaliczenia ...czego tam chce

Niechaj mu się wiedzie jak najlepi !!
Gratulacje i odwagi w dorosłym życiu !

Nie bulwersuj się tak

Dla Beatki kwiatki

Dla Patrykowskiego Esperaka fajnego i niedrogiego

Najlepsze życzenia dla solenizantów....

a dla Bogusia

pozdro

Witam to i ja sie przylacze z Najlepszymi zyczonkami dla Beatki i Patrykowskiego

Sto lat, sto lat, niech...

Wszystkiego dobrego wszyćkim świętującym no a Patrykowski... nie ma że boli, tyłek czerwony musi być więc dodatkowo grubego policyjnego pasa życzę Tylko dotrwaj do końca tej swojej 18-nastki

BEATKO
Wszystkiego co najlepsze,
co dobre i miłe,
co budzi uśmiech na twarzy,
co kryje się w maleńkim słowie - szczęście
- oraz tradycyjnych stu lat ( z Bogusławem) życzy...

Kama & Raffsa

P.S. Bogdan jeli niechcesz jej zguby esperaka daj jej luby.!! ( czy jakoś tak )

hehe nieno dzieki jestescie kcohania co do tego pasa to mam nadzieje ze w niedziele niewpadnie na pomysł zeby mnie lac?
a co do kolbera to...=)jak to jest mój prezent to dostarcz go na chorzów II ,rymera... lub skontaktuj sie zemna telefonicznie=)
bede miał z czym na zloty jeździchehe jeszcze raz dzieki

A tu specjalne życzenia dla Patrykowskiego oby sie spełniły.:

Źebyś zawsze miał z kim,
miał gdzie
i miał za co!

Pozdrawiam

Raffsa

NO droga Beatko, Duuuuuuuużo zdrófka
Coby ten Twój mąż dbał o Ciebie i zabrał Cie kiedyć w podruz do okoła świata, a jak nie to przynajmniej po turne po Polsce

Patrysiu tobie też żtczę niezapomnianej osiemnaski.
Obyś sie obudził rano u boku jakiejś sexi szesnastki

Dożo radości drodzy solenizanci

a ja krotko i tresciwie bo wlasnie lece do szkoly - wszystkiego najlepszego !

Przyłączam się równiez do życzeń.
Wszystkiego Najlepszego, wiele radości, szczęścia miłości, spełnienia wszelkich marzeń dla Ciebie Beato i dla CIebie Patrykowski.
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-09-16 08:40:44 ]

Zdrowia szczęśćia super furek, pociechy z facetów i dużo kasy.

P.s.Dla Kolegi oczywiście pociechy z kobity bo jakoś tak dziwnie mi wyszło

Bardzo,bardzo serdecznie dziękuje za pamięć oraz za życzenia od razu ten pochmurny dzień dla mnie wygląda zupełnie inaczej Jeszcze raz kochani WIELKIE WIELKIE DZIĘKI

Cóż mogę dodać

Wszystkiego NAJ.... i samych JAJ......

JEszcze się wyrbiłem:

więc :

ORKIESTRA DĘTA DOŁĄCZA SIĘ DO NAJSERDECZNIEJSZYCH,SZCZERYCH I GORĄCYCH ŻYCZEŃ !!!!!!

jaaa jeszcze !!! Dla drogich solenizantów wszystkiego......... ( tu należy sobie pomyśleć albo powiedzieć na na głos swoje marzenia). Od Maćka Violi i małego Danielka. Kwiatów nie mogę przesłać bo komputer kiepsko chodzi.

Beatko
samych radosnych i szczęśliwych chwil w życiu
oby Ci się dobrze dzialo
wszystkiego naj.......................

Patrykowski tobie tez wszystkiego naj i zdania na prawko