| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-09-07 00:39:16 paru klubowiczow ma wiec ja prosze o szczegoly co jak i gdzie zanabyc, na forum jednoglosnie nikt nie ustalil czy takie cos ewentualnei zamawiamy i czy mamy na to ochote - ja bardzo.
ramkowicze! dac znac |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2005-09-07 02:07:22 chwila..cwikus ty pytasz jak wejsc w posiadanie chromowanych ramek budzikow?? qrde pozno jest i jakby slabo kumam..ale jesli o to pytasz to tu jest gg kolesia u ktorego zamawialem: 1951591 nazywa sie robert a tu sa nasze ramki..a wlasciwie moje bo fotka jest ode mnie
a jak mowisz o jakiejs tajnej akcji zanabywania ramek o ktorej nic nie wiem to wymacz za zamet ja chyba jeszcze sobie sprawie obramowki pokretel nawiewu pewnie to ma mniej zwolennikow niz ramki na zegary i pewnie nie zbierze sie odpowiednia liczba chetnych celem uzyskania rabatu..ale kto wie.. niema obramowek do espero..ale sa do poloneza..czyli sa do espero..bo to jeden pies![]() [ wiadomość edytowana przez: qbaj dnia 2005-09-07 02:09:38 ] |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-09-07 07:28:52 Te ramki to już chyba były przecie swego czasu zamawiane grupowo. A później zaraz pechowcy poszukiwali szybek zegarów Coś chyba około 50 zeta (czyli tak jak w tej ofercie) liczyli sobie za te ramki o ile pamiętam. Gdzies jest duzy topic na ten temat. Chyba, że jakiś drugi rzut miau być. W zasadzie też byłbym chętny, tylko musze uprzedzić ASO żeby trzymali lub zamówili dla mnie szybkę... w razie co ochczywiście [ wiadomość edytowana przez: the_undertaker dnia 2005-09-07 09:14:19 ] |
Cwikus DU Espero 1.5GLX 16V Piekary Śląskie | 2005-09-07 08:22:20 tak tak, sorry za domyslna tresc posta.
chodzi o chromowki - dzieki za namiary. na przyszlosc na pewno sie ludziom przydaja ja sobie kupie komplecik i na owiewy i na budziki bo fajnie to wyglada dla mnie. |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-09-07 08:48:42 Wszystko było w poscie "Alternatywa dla białych zegarów" czy jakos tak. A na giełdzie w gliwicach mozna juz obramówki kupic po 45zł. |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-09-07 08:59:38 A ja mam pytańko.
Z czego są wykonane te obramówki? Cz jest to zyekła folia do przyklejania, czy też metalowe pierścienie? Cena |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-09-07 09:19:33 Siakies stalowe albo aluminiowe zapewne, folia to to oczywiście nie jest. Szkoda, że swego czasu nikt tych ramek nie pomierzył dokładnie bo może u mnie na tokarni dałoby się to utoczyć i ewentualnie dac do chromowania. |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-09-07 10:12:16 Ale jeszcze trzeba mieć chęci i w tym problem |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-09-07 10:25:53 Kiedy zamawialismy mniejsze pierscienie byly z aluminium, a ten na predkosciomierz chyba ze stali, bo byl troche ciemniejszy i mial inna fakture.
Chromowane ramki? Lepiej by wygladalo |
Stanko Citroen AX 1.0 Spot Bobrek-Oświęcim | 2005-09-07 11:31:13 a może podświetlane ramki, takim cienkim światłowodem czy jakimś świecącym drucikiem super to wygląda |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-09-07 11:46:58 Nie no już bez przesady. Ma wyglądać elegancko a nie jak choinka |
Stanko Citroen AX 1.0 Spot Bobrek-Oświęcim | 2005-09-07 11:49:34 W dzień są stalowe a w nocy pyk i daje takim ciepłym światełkiem że aż miło no prawie jak na święta |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-09-07 12:38:19 Ćwikus na giełdzie w Lgiwicach kupisz rameczki, ja kupowałem w zeszłą niedzielę... normalnie kosztują 50 zł, po chwili negocjacji 45 |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-09-07 14:30:27 ja mam wszystkie z jednego materiału. Koszt moich ramek to 42 zł. 35 za ramki reszta to przesyłka. A szybka wraz z tym czarnym plastikiem na który zakladamy ramki jest jeszcze przykrecona jedną srubą od spodu budzików. Wyjecie szybki to pikus, trzeba miec tylko duze rece. |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-09-07 16:41:20
szybke wraz z plastikiem wyjmuje się spoko.. po co duże ręce to nie wiem
ale sama szybka jest przyklejona do tego czarnego plastiku i żeby wsadzić największy pierścień trzeba wyjać szybkę... i tu zaczynają sie schody
ja podważyłem nie w tym miejscu co trzeba i pękła.........
aha propos ramek na nawiewy... to jestem ciekaw jak to jest spasowane, bo dużej ilości miejsca na obramówkę nie ma
jak ktoś załozy to che to na zywo zobaczyć [ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-09-07 16:46:25 ] |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2005-09-07 17:01:47
A gucio prawda. Wystarczy wepchnac najwiekszy pierscien na sile (ugnie sie minimalnie, ale nie odksztalci). Jest troche wiecej zabawy z klejeniem, ale nie powiem zeby bylo to specjalnie trudne, a 30zl zostaje w kieszeni na nowa szybke |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2005-09-07 17:03:17
Yyyy, a po co wyjmować szybke?? Toż ten najwiekszy pierscień wkłada sie przez otwór na dole obudowy. Eh, nie przeczytałeś jak to sie robi i masz teraz pękniętą szybke |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-09-07 17:50:11
no nie przeczytałem
ale przez dół nie wchodziło .... więc postanowiłem trochę szybkę od dołu podgiąć zeby weszło i szczeliła
ale nie ma tego złego... jest cała porysowana w kilku miejscach zmatowiona, więc tym bardziej opłaci sie zmienić..... ale jak na razie w katowicach nie znalazłem
do chorzowa mi się jechać specjalnie nie chce....... mam ponadto ważniejsze wydatki.... wczoraj przy okazji wymiany klocków zauważyłem że mam pęknięty ostatni zwój w przedniej prawej sprężynie
żyć nie umierac, od razu pójda obie na wymianę, przy okazji chyba opłaci się wymienić amorki bo nie są aż takie drogie, a jak już kolumne się wyjmie to może od razu wsadzić nowe.... dochodzą do tego jeszcze końcówki drążków kier,,, bo chyba to one stukają na dziurach..... ehhh kocham to auto |