Szkiełko wklejone:-)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie uporałem się z rozbitym szkłem reflektora.Kupiłem szybkę (nową w sklepie)za 20zł i po usunięciu starego kitu i szkła osadziłem ją przy pomocy silikonu uniwersalnego techicol(który w opisie ma między innymi takie zastosowanie).Wszystko piękie spasowało,reflektor jest szczelny,nie paruje.Jedyny kłopot,to to,że teraz mam jedną lampę bardziej czystą

i na to jest sposób...20pln...

Eeee tam odrazu 20zł... drugą rozkleić, wyczyścić, skleić i będzie piknie... efekt zawsze jest lux

w necie widziałem za 23 sztuka a tu w sklepie taniej...zawsze uważałem że w necie i na fefku są najtańsze części.

...no fakt,szkło kosztowało 23zł,ale jak się najsampierwej telefonicznie orientowałem,to gość w sklepie nie był pewien ceny i powiedział 20.Później stwierdził,że słowo się rzekło)) no i mam za 20.

Ja ostatnio musiałem sybko kupić refelktor do mojego... w n-tym sklepie jest, ale cena... gościu zanim ją przedstawił uprzedził żebym usiadł (już wcześniej kupowałem więc wiedziałem czego się spodziewać). Powiedział 250,- ... ała... pojechałem oblookać, pytam ile... chyba inny gościu mówi 200,- spieprzałem z nowym reflektorkiem szybciutko zanim się nie zorientuje (używany oryginał).