Nie będzie ROmeczka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Sejm bez Romana Giertycha? Źródło: IAR Dodano: 2005-09-26 (14:10)

Jak nieoficjalnie dowiedziała się IAR, lider Ligi Polskich Rodzin Roman Giertych nie dostał się do Sejmu. Giertych startował z pierwszego miejsca na liście LPR w Warszawie. Oznacza to, że w warszawskim okręgu wyborczym do Sejmu Liga nie zdobyła żadnego mandatu.

Sam polityk nie chce rozmawiać z dziennikarzami, ale przyznawał wcześniej, że jego mandat nie jest pewny.

Eurodeputowany LPR Wojciech Wierzejski zaskoczony doniesieniami agencji, mówi, że Roman Giertych dostał się do Sejmu. Wierzejski powiedział, że tak wynika z informacji Ligi.

Okręgowa komisja wyborcza w Warszawie nadal liczy głosy z 819 komisji obwodowych. Do godziny 20.00 muszą do niej wpłynąć protokoły z obwodów zagranicznych. Być może one zdecydują o tym, czy LPR dostanie 1 mandat z Warszawy. Już wiadomo, że frekwencja w okręgu warszawskim była duża, bo wyniosła 54,6%.

hihi imposible is nothing

pozdr

kurde miałem sobie PG odpuścić ale ta wiadomość mnie złamala i nie moglem się oprzeć pokusie napisania posta jak mnie cholernie cieszy ta wiadomość

Jeszcze nic nie wiadomo do końca, ale jestem dobrej myśli

i życie będzie piękniejsze
super będzie

Nie cieszmy sie za wczasu

Miejmy nadzieje ze juz sie nic nie zmieni i Romuś nie dostanie sie

Z jednej strony to byłoby nieźle..bo już mam dość tego gościa..ale z drugiej jeśli tak się stanie to będzie mi go brakowało.. bo nasza "arena polityczna" bez Romana to juz nie będzie to samo

Nakręcą kolejną czesc Rodziny Adamsów i Romeczka znów zobaczymy

a jak dla mnei to on moze sie naweto dostac.. jak liga dostanie jeden madtat to sam romeczek nie bedzi enawet opozycja w sejmie ... on nic nie zrobi.. on bdze tylko......... hmmmmmm kim on bedzie wtedy.. no wlasnie.......nikim;]

krzykaczem stary... krzykaczem

ale to sie nazywa utrzec nosa LPR

Trzeba zakorkować szampany jednak LPR dostała w warszawie ten jeden głos i co za tym idzie Romuś G. będzie w sejmie ... trudno taki rok

pozdr

Normalnie łza mi się w oku kręci... oczywiście zartuje super!!
>>KLIK<< - popatrzcie koniecznie

Cytat:
2005-09-27 08:07:44, madzia_83 pisze:
Normalnie łza mi się w oku kręci... oczywiście zartuje super!! >>KLIK<< - popatrzcie koniecznie

Niezły morphing

Cytat:
2005-09-27 08:05:16, thaniel pisze:
Trzeba zakorkować szampany jednak LPR dostała w warszawie ten jeden głos i co za tym idzie Romuś G. będzie w sejmie ... trudno taki rok pozdr

Jeden głos, co za kraj

Mażą mi się wybory bezpośrednie do sejmu i senatu

A Girdych fajny

chlip chlip...

troszke szkoda bo romek dobry byl tylko dlatego ze ciety na samoobrone jest a to wg. mnie wieksze zlo
a jednak Klik

[ wiadomość edytowana przez: cool_gacek dnia 2005-09-27 09:53:07 ]

Hahaha no to było do przewidzenia

ROM bedzie... echhh

A to wszystko przez Thanielosa..bo nam za wcześno pozwolił się cieszyć.

taką nadzieję mi zrobił i wszystko diabli wzieli

Widziałam go dziś w TV i ten jego szyderczy uśmieszek...