Mam problem. głowica od 1.2 punto/pandy do 1.1 spi sc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy głowica od punto 1.2 pasuje do sc 1.1 i ile mocy dła by tak zmiana chodzi mi o wsadzenei całej kompletnej głowicy od 1.2mpi wraz z wałkiem. ile mocy zyskam i czy to sie opłaca.

PASUJE,tez tak kiedys zrobie,zaloguj sie na centomaniiiiii tam napewno dostaniesz bardziej wyczerpujace odpowiedzi.

Bedziesz mial okolo 70KM

ok dzięki żuraw.a jak będzie wyglądała sytuacja z rozrządem będzie pasował??mugłbys podac żeczy jakie trzeba przerobić bo niebardzo mam pieniądze an eksperymęty.

glowica od 1.2 mpi, kolektor ssacy z przepustnica, trzeba przerobic wiazke na 4 wtryski, komputer z 1.2 lub remap tego z 1.1, kolektor wydechowy moze zostac, jezeli masz spi przeloz gorne kolo rozrzadu do tej glowicy 1.2 i zastosuj pasek z punto mk1 60 (1.2 spi 60km). reszta to juz kosmetyka

ok dzięki zoltar dodam ze to będzi esilnik do swapa do malca jak tylko zgromadze potrzebny budzet więc narazie robie rozpoznanie co i jak i ile mnei to wyjdzie.a jesli ma ktos schemat jaki podłączyć to do instalacji maluchowskeij to bym był wdzienczny.bo wszystko zamierzam robic sam.

Uchhh....
Dluga droga przed toba. Jesli na schematach elektrycznych i elektryce sie znasz to dasz rade sam (przerobienie wiazki z SPI na MPI), jesli nie - lepiej powierz to komus kto ju to robil. O mechanice masz na mojej stronie www.126fan.pl.

Zaklad Zuraw ze nic z tego nie wyjdzie?