Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() DrA eS ... | 2005-09-24 09:49:35 TECH prawde Ci powie ![]() U mnie taki objaw - uszkodzony przekaznik pompy ABS. |
![]() dARTi LOB WETERAN czarna mamba Radomsko | 2005-09-24 10:51:19 a u mnie od przedwczoraj. Odpalam, wszystko gasnie, przejadę kawałek i zapalają się ABS i TC. Wykapowałem, że zapalają się kiedy skręcę koła mocno w prawo. Pewnie coś z czujnikiem ABS przy przednim kole... ale nie chce mi się włazić do kanału ![]() ![]() ![]() No chyba, że coś innego... |
![]() xamsa Opel Omega B Caravan Stalowa Wola | 2005-09-24 19:29:11 heh to ciekawe u mnie tez od czasu do czasu zapala sie lamkpa ABS - po tym kola przy chamowaniu zaczynaja boksowac (przynajmniej takie wrazenie sprawia) hyh ![]() |
![]() muciosV6 Omega B sedan Gliwice | 2005-09-24 22:21:28 U mnie podobnie jak u dARTiego... TC i ABS zawsze zapala sie jak zostawie na nockę na skręconych laczkach... jak stoi na prostych nic... problem wystepuje szczegolnie po myciu cisnieniowym kolek... znika jak go przgonie ciut szybciej ![]() ![]() ![]() Ostanio pomimo wlaczonej sygnalizcji ABS i TC przy mokrej nawierzchni ABS przy ostrym zatrzymywaniu zadzialal... ale sprawdzic kiedys trzeba ... zima tuz tuz ![]() ![]() ![]() |