| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Benitez Opel Omega B Caravan Tczew | 2005-10-26 09:09:37 U mnie tez mialem podobnie, ale problem okozal sie blachy. Jeden kabelek wyszedlz blaszki w kostce. Wydawalo sie jakby wszytskie byly oki. Ale Rozlaczylem wszytskie od kostki pojedynczo i zobaczylem, ze jeden byl wyrwany, ale siedzial ladnie. Dokladnie taki sam objaw byl, ze nie mozna bylo wpisac kodu. Sprawdz polaczenie kabelkow z kostką. |
sss25 Opel Senator B Świdnica/Plymouth | 2005-10-26 09:56:16 Jeżeli nie pomoże rada Beniteza-w co szczerze wątpię-powodem jest błędnie wpisany kod przez Ciebie lub kogoś innego.jesteś pewien ze masz dobry kod?jeżeli tak to znaczy ze wpisał go ktoś inny.Po wpisaniu niewłaściwego kodu radio sie blokuje na minute po drugim razie na 5 a potrzecim na jeszcze dłużej itd,itd.zostaw radio włączone na noc w aucie tak zeby na wyświetlaczy był napis SAFE.do rana powinno dojść do siebie i spróbuj wpisać kod.pozdrawiam |
irekwielki Opel Omega B Gdańsk | 2005-10-26 14:28:22 jezli ma dosjsc do siebie to powinno sie wlaczyc samo lub wlacz je a przycisku as uzywasz tylko przy potwierdzaniu kodu, ja tak mam ![]() |
perfektus Opel OmegaB/ MV6 Susz | 2005-10-26 21:36:35 Moze to sie przyda ?Tytuł strony |
Twister31 Omega B Mrągowo | 2005-10-26 21:47:55 Właśnie tak postępowałem, ale dzięki, jutro spróbuję jeszcze raz i przyda mi się ta instrukcja po polsku. Dzięki jeszcze raz |
dreammaker opel omega B caravan Poznan | 2005-11-08 17:38:04 a ja musze najpierw wlaczyc zaplon potem przycisnac AS i dopiero wlaczyc radio inaczej radio nie reaguje nawet jak mu browara proponuje |
Twister31 Omega B Mrągowo | 2005-11-08 17:43:18 spoko, już wszystko działa, i kod za friko udało mi się zdobyć bo ten co miałem to o kant dupy można było rozbić |