MotoNews.pl

Klamki wewnetrznę -róznica?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam tak się zastanawiałem czy jest taka możliwośc aby załozyć chromowane klamki z wectry B do omegi B??? Przerabiał ktoś już ten temat??? Na pierwszy rzut oka wygląda tak samo kwestioa tylko mocowania bolaca i ucha do linki . Za wszelki porady z góry dziękuję.

patrzylem w EPC i te klamki wygladaja innaczej aczkolwiek podobnie...jutro przejade sie na szrot gdzie stoi omega i vectra to sprawdze dokladnie..pozdrawiam

Bardzo by mnie to ucieszyło.

bylem i obadalem dokladnie...nietety nie pasuja...a ciekawe czy tos probowal z folia experymentowac zeby te klameczki obkleic... da sie czy sie nieda??

ja zamierzam obkleic je folia termokurczliwa :] juz dawno to chcialem zrobic. Mam nadzieje ze jakos mozna je zdemontowac, bedzie latwiej je oklejac, jak nie to jakos dam sobie rade, podeprze czyms i podgrzewajac okleje. Od spodu klamki nie bedzie widac gdzie folia sie konczy. Za jakis czas moge zapodac zdjecia.

Narazie bawie sie zmiana koloru oswietlenia oraz ramki alu na zegary oraz komp.

[ wiadomość edytowana przez: Dimitry dnia 2007-05-25 23:21:56 ]

jeżeli chodzi o okleine termokurcziwą to proponuje zainwestować w jakiś dobry markowy produkt, kiedyś próbowałem tego troche i wiem że tanie folie np. z allegro, po pewnym czasie odchodzą, pękają, ścierają się, ściągają i wogóle się nie nadają..
to taka tylko rada a żeby nie kupywać dwa razy.. a i efekt można uzyskać naprawde niezły i to na dłużej..

pozdrawiam
michał