| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
sterciu LPG User wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-09-18 12:54:12 Myslę nad założeniem instalacji gazowej do Toyoty Cariny E 1.6 16V i stąd moje pytanie jaką instalkę polecić mozecie , II generacji czy może III ??? , Jak byłem w serwisie toyoty to powiedzieli mi ze tylko III generacji , podobnie słyszałem w zakładzie gdzie je montują , ale moim zdaniem chcą chyba nciagnąć z tegoż wzgledu iż kilku moich znajomych ma w Carinach II generacji i twierdzą ze jest ok.
Czekam na wasze sugestie Za odpowiedzi z góry dzieki pozdroawiam Sterciu |
sterciu LPG User wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-09-19 00:44:00 własnie , tylko ze III generacji kosztuje dwa razy tyle co II , a jeszcze teraz jak takie zainteresowanie jest instalacjami , juz sam nie wiem |
faworyt Toyota Carina 2.0 GLi Krapkowice | 2005-09-19 17:39:30 Sterciu ,ja do mojej kłade II generacje za 2000zł
Jechałem paroma Carinkami z II generejszyn i to naprawde daje rade.Jest ciut słabsze autko,ale jak chcesz poszaleć ,to wyciągasz mikser w dwie minuty.Zawsze sobie mozesz po gwarancji sam ustawić parametry komputerka,a jest co ustawiać. |
sterciu LPG User wypożycz kampera !!! dolnyśląsk lub wielkopolska | 2005-09-21 22:36:43
chyba tez sie na taka skusze , osiagi osiagami teraz wzniejsza jest oszczednośc ![]() |