KJS Tarnów - 2 październik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Auto Moto Klub Tarnowski ma zaszczyt zaprosić w dniu 02.10.2005r. (niedziela) na KJS umożliwiający uzyskanie punktów do licencji K.

Trasa rajdu składać się będzie z trzech pętli (każda po 25km), na których zawodnicy będą mieli do pokonania 9 Prób Sportowych.

Próby szybkie na rozległym terenie przeprowadzone zostaną na zasadzie super-oesu.

W ramach wpisowego posiłek dla załogi.

Biuro rajdu do dnia 01.10.2005r. znajdować się będzie w siedzibie Auto Moto Klubu Tarnowskiego ul. Kościuszki 1/30 (każda środa i piątek w godzinach 16:00-18:00)
tel/fax (014) 621 23 70
e-mail: amktarnow@poczta.onet.pl
oraz w Krakowie ul. Złota 5 w godzinach 18:30 – 21:00 (dom prywatny)
tel (0) 602-448-673
e-mail: o_sebastian@op.pl
W dniu 02.10.2005r. od godziny 07:00 w Tarnowie przy ulicy Goldhamera – na terenie firmy Expert Roczniak (Auto GAZ).

Więcej informacji wkrótce na stronie www.amktarnow.com

jak uda mi się tylko złożyć silnik, który mi się właśnie "rozkraczył", to przyjadę powalczyć

Sorry za OT ale tak mnie jakos naszło...
Ja tam się nie znam (w końcu wyleciałem za to chyba ze stołka ) ale może by takie tematy podwieszać zamiast "motoryzacyjnego życia" każdego miasta? Jeśli nie ma równych i równiejszych to powinien wisieć taki temat dla każdego regionu więc pierwszą strone mamy z głowy. IMHO lepiej było jak podwieszane były tematy o konkretnych imprezach i potem odwieszane. No ale co ja tam wiem...

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-09-16 01:22:48 ]

A ile wpisowe ? Ma ktos moze takie info

[ wiadomość edytowana przez: mate17 dnia 2005-09-16 14:00:46 ]

wysokosc wpisowego bedzie znana w przyszlym tyg.

A w poprzedniej edycji ile wynosilo wpisowe ?

100 zł

To nie pojade

Byc moze bedzie taniej, wszystko sie wyjasni na poczatku przyszlego tyg. Jak cos to napisze tutaj.

Wpisowe 80 zł

Bedzie 10 prób o lacznej dlugosci ok 9 km (+ oczywiscie dojazdowki)

Proby w charakterze superoesow (meta lotna, szybkie proby itp)