Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() o_rety Omega 2.016V Warszawa | 2005-12-15 14:04:21 Czesc,
Mam nie lada problem. Swieci mi sie odstatnio kuhlmittel stand i trzeba by bylo cos dolac zanim dojade gdzies gdzie mi wymeinia calosc ![]() Powiedzcie mi co dolac. Albo inaczej - jakiego dostawce plynu ma Opel ?? Co wlewaja w ASO ? Wolabym nie zażelowac albo rozpuscic autka ![]() Pozdrawiam |
![]() macior13 LOB SYMPATYK Opel Omega Wrocław | 2005-12-15 14:18:20 Kiedyś podczas zdawania na prawo jazdy były też pytania dotyczące budowy auta i jego eksploatacji. Od jakiegoś czasu czytając pewne wątki stwierdzam że zlikwidowanie ich to był wielki błąd. Czekam na następny wątek typu: Jakim powietrzem pompować koła. |
![]() o_rety Omega 2.016V Warszawa | 2005-12-15 16:08:41 Dzieki Soltys ![]() ZRobaczymy co sie wydazy po kontakcie z woda. W koncu u nas zimy nie straszne. Gorzej jezeli poprzednik rowniez wlewal wode ![]() ---- A Tobie Macior13 powiem, ze dobor plynu to nie jest taka prosta sprawa jak powietrze w oponach. Jak nie wiemy czym zalane jest autko, to czasami mieszanie moze nie wyjsc na zdrowie...a nie zawsze jest czas i miejsce. Fiat zalewa chyba PARAFLU, renault chyba Elf wiec moze Ty wiesz czym OPEL ?? Z kursu PJ ![]() |
![]() fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2005-12-15 22:34:11
prowo jadąc trasą wrocław łagiewniki w strone kudowy zdr przed magnicami jest wulkanizator który na dupnej tablicy ma napisane.... pompowanie kół świeżym wiejskim powietrzem gratis!!! skubaniec miał dobrego fachmana od marketingu i public relation ![]() |
![]() Tom_J LOB NET MEMBER Tczew | 2005-12-15 23:00:34
przyjacielu nie eksprymentuj tylko wylej wszystko i zalej nowym i po sprawie, jak ja kupiłem auto kilka lat temu nie sprawdziłem płynu przyszła zima i granulat w chłodnicy, szczęście że nie było tęgiego mrozu bo był by probrem. Robisz problem nie wiem z czego; nie wiem co jest wylewam , wlewam nowe i po problemie, w końcu łatwiej wymienić płyn jak silnik, co nie? Zrób próbę płynu w zamrarzarce na zamarzanie !! |
![]() Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | 2005-12-15 23:25:09
kup sobie płyn do chłodnic w Tesco - w jednej z gazet motoryzacyjnych testowali toto i dostał notę "wzorowy" nie pamiętam dokładnie ale 5 litrów kosztowało około 25zł ( temp zamarzania około -30/-35 stopni) |
![]() o_rety Omega 2.016V Warszawa | 2005-12-16 10:26:43 Dzieki wielkie.
To juz chyab wiem gdzie spedze sobotni poranek... w warsztacie. Zona sie ucieszy ![]() Dzieki za info. mAro |