Sportowy tłumnik???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie czy jest sens montarzu sportowego tłumnika do essiego 1.8D ? i jak to może brzmieć ? i czy mocy to nie odbierze i tak słabemu motorkowi?

ten jest dedykowany do 1.3, 1.4 , 1.6 16v 1.8 D

wątek
A jak pracuje w dieslu to nie wiem bo nie mialem okazji slyszec

[ wiadomość edytowana przez: Tazz dnia 2005-09-22 13:01:51 ]

na cafe allegro by cie powiesili za autoreklame swojej aukcji mi chodzi raczej o cos tanszego do 300 zł, wczoraj sobie kenwooda kupiłem za 500 i brak hajsu jak narazie ta ze w tłumnik nie wiecej niz 300 PLN inwestuje

Co to brzmienia to pewno bedzie to cos w tym stylu. Uwaga; Brrrrrrrrrrrrmmmmmmmmm. No moze podobnie.

no to ładnie będzie brzmieć bo myślałem że będzie to cos w stylu ciągnika rolniczego

W Dieselu będzie to całkiem ładnie grać MasterOstry ma Ultera i bardzi ładnie to dźwięczy i w niczym nie przypomina Diesela. A mocy raczej nie odbierze.

Tia w ultera jeszcze uwierze, ale jak wsadzi jakiegos "melona" to raczej nie bedzie zadowolony

Cytat:
2005-09-22 14:37:47, Tazz pisze:
Tia w ultera jeszcze uwierze, ale jak wsadzi jakiegos "melona" to raczej nie bedzie zadowolony

to poleć coś tylko nie swoja aukcje !!!

nio przeciez polecam... ULTER albo REMUS

Ulter kosztuje ok 600 zl , a Remus ok 1300

Reszta nie jest nawet godna uwagi a jezeli chcesz cos kupic do 300 zl to lepiej kup sobie oryginalny tlumik koncowy i dospawaj jakies koncowki, bo z zadnego nowego tlumika za 300 zl nie bedziesz zadowolony.

Ja kupiłem nowego dedykowanego ultera za 423,- i jest cool. Buwi jak nie chcesz dołożyć do takiego to zrób tak jak napisał Tazz, bo kupisz taniochę, zacznie ci buczeć, będziesz wkurzony, kasa wywalona w błoto.. to dopiero problem. Przemyśl to