[k] 125 pickup

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem zainteresowany zakupem Fiata 125 w wersji pickup. Jeśli macie jakieś namiary to proszę o pomoc.

ostatnio dzieciaki chciały mi pogoni takiego za 250 zl w stanie przecietnie slabym;p ale jezdzacy do uratowania. 501164233 zadzwon i moze jeszcze go mają. Pozdrawiam aha to Jelenia Góra

dziękuję Adam_rally, już rozmawiałem na temat fiata i poprosiłem o prześłanie zdjęć, opisu itp.

widzialem na allegro ze chyba stasiek sprzedaje swojego.....

Wiem, też go widziałem. Jest super, ale ja nie mam tyle kasy. Szukam czegoś taniego.

A jesteś w stanie przyjecha po niego do Bielska Białej?!?!?!

To zależy od tego w jakim stanie i za jaką cenę będzie pikuś. Podeślij mi zdjęcia i opis auta (wraz z ceną).

[ wiadomość edytowana przez: DAN-CTT dnia 2005-08-11 19:03:12 ]

Sorry, ale pomyliłem się bo jest w BB do sprzedania kombi po remoncie blacharskim.

Kombiaków jest do sprzedania kilka we Wrocławiu....ale ja napaliłem się na pikusia.

kolega a Bydgoszczy mial do sprzedania pick-up'a w srednim stanie na chodzie ale najwazniejsze ze jest krotki nie wiem czy to akyualne moge sie dowiedziec chyba chcial k 1200zl

Jeśli możesz to poproszę jakieś namiary, a najlepiej podeślij mi na maila dan-ctt@02.pl opis i zdjęcia. Dziękuję.

jak dzisiaj wracalem z Radomia do Puław stal w Zwoleniu chyba pickup do sprzedania niestety nie było mozliwosci zatrzymac sie. a z tego co zobaczylem to ta krótsza wersja kolor czerwony-bordowy jakis taki stan:z daleka w miare dobry

na allegro pojawil sie pickup moze o tym mowa

Pick up

[ wiadomość edytowana przez: Pablo79 dnia 2005-08-12 16:44:21 ]

Już go gdzieś widziałem (tego zielonego z białą budą) ... to było na weteranszos.pl. Tam chciał za niego 1700zł, ale już obniżył cenę. Ruda wzięła się za niego, sądzę, że tysiąc to trochę za dużo, zwłaszcza, że ktoś popryskał go sprayem (sądzę po pomalowanej desce). Pożyjemy zobaczymy.
Dziękuję wszystkim za informacje i proszę o jeszcze. Nie spieszy mi się, nie mam zamiaru popełnić jakiegoś błędu i później żałować.

Znalazłem jednego we Wrocławiu, ale jest z jakiegoś młodszego rocznika (nie znam się dokładnie, ale powyżej 90r, bo miał okrągłe zegary) i był długi. Oczywiście mimo wszystko wcisnąłem karteczkę za wycieraczkę. Na razie właściciel się nie odezwał, więc raczej nie jest na sprzedaż.

Cytat:
2005-08-11 20:07:46, Grzesiek75 pisze:
Sorry, ale pomyliłem się bo jest w BB do sprzedania kombi po remoncie blacharskim.

kolego ile za tego kombika masz moze jakies fotki??prosilbym wiecej info

Sprawa nie jest taka prosta jak myślałem. Coś mało tych pikusiów

ja szukam jakiegokolwiek 125p w dobrym stanie (+gaz) i narazie nic nie ma... wszystko wysprzedane po wakacjach...

ktoś tu ma zadatki na handlarza http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C482630

Mille podobno siejesz plotki.....

za moj kutas jest słodki.....