24-25.09 - może w końcu furious integracja w kuj-pom?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Krótko, zwięźle i na temat: czy póki jeszcze kurtek nosić nie trzeba jest szansa zebrać kilku furiatów z regionu w jednym miejscu? Formuła tradycyjna - ranczo, grill, %%%, integracja... Może w końcu nie będziecie mieć wymówek i damy rade sie spotkać czysto towarzysko . Co Wy na to?

ja juz pisalem co i jak. mi nigdy niestety nie pasuje

No dalej ludziki, pisać kto co i jak. Wymyślajcie szybko oryginalne wymówki, jak nie wymyślicie to dajcie jakąś tradycyjną, a jak nic nie wymyślicie to wpadajcie. Tylko piszcie bo nie wiem czy mam zamówić w Żabce większy zapas napojów manewrowych

z mila checia ale 24-25 jade na impreze do wawy wiec przykro moze next time

ziomus... przecie w nocy to tak pizga ze sie wytrzymac nie da

Cytat:
2005-09-19 08:19:31, Vyzn-R pisze:

dobrze gada

Jak cos to tera mam tydzien przerwy miedzy sesja a semstrem to zapraszam do wloclawka cos sie zorganizuje chocby zeby pogadac...bo nocne imprezy na swiezym powietrzu to faktycznie nie tera Dzisio bylo 4 stopnie reeeeeeej

Cytat:
2005-09-19 08:19:31, Vyzn-R pisze:

Ja pierpapier..., same cioty .
A czy ktoś pisze, żeby siedzieć całą noc pod gołym niebem . Takiego spota to chciałem już kilka razy zorganizować ale wyszło tylko raz i to z zupełnie inną załogą, trudno sie mówi. Teraz bardziej opcja na integracje w domku. Jest piec, opału pod dostatkiem, duuży stół i przede wszystkim błogi spokój - nikt nie wezwie straży wiejskiej czy milicji jak to się nam ostatnio gdzieś zdarzyło . Ja Was qrwa nie rozumim .

Cytat:
2005-09-19 09:55:25, Lisu pisze:
Jak cos to tera mam tydzien przerwy miedzy sesja a semstrem to zapraszam do wloclawka cos sie zorganizuje chocby zeby pogadac... (...)

No toć ja właśnie w tym temacie zapraszam na to samo do siebie . U mnie jest wszytsko zorganizowane już, nic nie trza przygotowywać tylko przyjeżdżać i...
pogadać () można se do woli .

[ wiadomość edytowana przez: Race_D dnia 2005-09-19 19:12:40 ]

Yyyyyyyyyyy kyyyyyrwa to nie zczailem ze zapraszasz do siebie na kwadrat Ogarne temata ze studiami i moze moze Ja tam very chyntnie z tym ze nie wiem jak z czasem czaisz :/ Zwlaszcza ze ja 90% czasu tera w Lodzi siedze i Lodz-Bydgoszcz 200km slabo slabo :/ Ale z punktu majac na uwadze ja nie mowie nie wrecz przeciwnie. Na pewno uda sie dojsc do jakiegos konsensusu ( trudne slowo )

Cytat:
2005-09-19 20:13:28, Lisu pisze:
Yyyyyyyyyyy kyyyyyrwa to nie zczailem ze zapraszasz do siebie na kwadrat

Za dużo komandosów .

Cytat:
Ogarne temata ze studiami i moze moze Ja tam very chyntnie z tym ze nie wiem jak z czasem czaisz :/ Zwlaszcza ze ja 90% czasu tera w Lodzi siedze i Lodz-Bydgoszcz 200km slabo slabo :/ Ale z punktu majac na uwadze ja nie mowie nie wrecz przeciwnie. Na pewno uda sie dojsc do jakiegos konsensusu ( trudne slowo )

Nooo... i to jest prawidłowa postawa . Jakby co to start oczywiście w sobote, meta w niedziele.
Jakby nie było i kto by był/nie był to ja i tak biore 3 wina manewrowe i zaszywam się @ da rancho .

Coś kiepska frekwencja... ale pomyślimy, pomyślimy...

No bo jak wszyscy będą tak patrzeć na frekwencje w temacie to nikt nie przyjedzie. Trza sie deklarować kto jest chętny sie integrować i wtedy bedzie widać czy są furious ludzie w regionie!

panowie wybory sa a wy sie na chlanie ustawiacie potem na kacu na jakąś samoobronę będziecie głosować gdyby nie to, że spędzam wieczór wyborczy i praktycznie całą niedzielę w sztabie PO to bym się z wami pointegrował

A nie mozecie do Lodzi przyjechac ?? Albo do Wlocka ?? Kuna no slabo u mnie z gotowka na wyjazdy

do lodzi? stary daj spokoj. lodz smierdzi z daleka

Wiem wiem i woda tez w kranach jest po ch*** fest. Ale panowie....przeciez musi byc jakas Alternatywa

Lisek - zrób se swój temat . Nie po to sprzątałem obejście żeby teraz gdzieś do jakiejś Łodzi jechać. A co do transporta to możecie się zabrać większą ekipą z jakoś - jeśli ETG nie zawiedzie to pewnie bedzie wolne miejsce . A co tam w piernikowie - też wolicie na wybory?

w piernikowie nic nowego

no way zią za duzo problemow i wydatkow.

ja tam piardole to "ranczo" , zimno i pizga.