Wyciskanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem ciekaw ile mozna wycisnac z polonez 1,4 i co moznaby jescze w nim zrobic zewby na dobre zamknac budzik,moze ktos cisnal rovera???

proponuje zamienic zegar predkosciomierza na identyczny od, zdaje sie, lublina wyskalowany do 140, wtedy bez wiekszych przerobek zamkniesz budzik. pagan

Z tego co wiem to roverek zamyka szafe. Chyba Alfowi kiedys sie udalo, ale jego silnik nie byl do konca seryjny.

Cytat:
2003-12-09 09:09:53, KiLeR pisze:
Z tego co wiem to roverek zamyka szafe. Chyba Alfowi kiedys sie udalo, ale jego silnik nie byl do konca seryjny.

i miał most od 1.6

Ja tez czasem zamykam licznik,z tym ze brakuje mi 40km
btw:moze wsadze taki licznik jak proponuje pagan to na bank go zamkne.

Nie mow hop...

Cytat:
2003-12-09 09:08:28, pagan pisze:
proponuje zamienic zegar predkosciomierza na identyczny od, zdaje sie, lublina wyskalowany do 140, wtedy bez wiekszych przerobek zamkniesz budzik. pagan

Wkradła się mała pomyłka paganowi, bo mój Lublinek ma taki sam zegar jak Poldi i tam jest skala do 180km/h

A czy w Lublinie ze starą szafą jest może woltomierz ?

W Lublinie nie wiem ale w Żuku nie ma woltomierza jest natomiast amperomierz +-30A.

Cytat:
2003-12-09 16:45:29, kasztan pisze:
A czy w Lublinie ze starą szafą jest może woltomierz ?

Nie ma

a ktoś z was zamknał kiedys woltomierz????

Cytat:
2003-12-09 18:18:29, SPAjK pisze:
a ktoś z was zamknał kiedys woltomierz????

O, to nie problem.

Wystarczy jak padnie regulator napięcia

Tak Ty jak zjarales dwa alternatory zle je podlaczajac

cichooo!!!

...w sumie mysle ze moznaby rownie dobrze wstawic budzik od komara to bym go zamknal 3 razy i tym samym bym mial problem z głowy,albo lepiej nie bede go cisnal bo podłuznice juz raz spawlem jeszcze znow mi peknie

Ktoś chyba sobie robi żarty, a dokładniej chyba pan lub pani o Niku grzesiek003 lub grzesiek004.

Jaw pierwszej chwili myślałem że to post kosmetyczny!!!

-----------------
"Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz.
To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat.
Fiacior mój to jest to, kocham go..."

Ty to masz fantazje!

Co wy ludziska wiecie o szybkości.

Ja swoim 14 letnim 1.6SLE wyciągam zawrotną prędkość 70km/h, ale w weekend planuje dojść do 80km/h.

Cytat:
2003-12-10 18:32:16, doubleSix pisze:
Co wy ludziska wiecie o szybkości.

Ja swoim 14 letnim 1.6SLE wyciągam zawrotną prędkość 70km/h, ale w weekend planuje dojść do 80km/h.

80 to ja na jedynce smigam