MotoNews.pl

Ranyy ale pogoda...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Qurcze nie wiem jak u was w Polsce ale w Wawie sypie jak cholera... ślisko strasznie.. a ja na letnie zmieniłem koła... już widze paraliż komunikacyjny jutro rano...
oj widze....

Swoja droga czy to normalne ?? taka pogoda ??

He he he!! Lasombra, słyszałeś stare polskie przysłowie..."Kwiecień Plecień..."?-to wszystko wyjaśnia ..W Katowicach Qrewski Cyrk Lodowy!!!!...a ja mam dyżur na Pomocy Drogowej!! ..godzinę temu wróciłem z wyjazdu...Rany!! jak zobaczyłem jak wygląda główna przelotowa Droga Krajowa kier Bielsko-Biała to do teraz mnie trzęsie!! Tam są 3 pasy w jednym kierunku-wszystko full lodowa tafla...."Mój: klient nowym Scenikiem "targał" 40-max 50km/h..przed nim misiu zahamował bo chciał zjechać w prawo no i poszłoooo...żeby nie walnąć w tamtego odbił Scenikiem nieco w prawo, a tam...LATARNIA!! Tylko 40km/h! ale jak zapierd...ł to odpaliły 2 poduchy i przód zmasakrował równo! Jego pech,że wezwał Palicję!-wrąbali mu jeszcze mandat !!!Koniec Świata!!

ja byłem dziś na bilardziku, potem odwiozłem kuplam do dziekanowa i wracałem do domu.......

w porywach 40 na godzine i 3 razy ratowałem się recznym przed opuszczeniem drogi..... .....czemu ja zwaliłem już te zimówki

A ja wróciłem dzisiaj o zimówek !
Całe szczęście, że kupiłem sobie drugi komplet felg (chociaż tylko stalówki), teraz tylko myk- zamiana kółek i już nie straszna ślizgawica

Spryciarz dobry pomysł - ale Wy poważnie o tym sniegu , u mnie z lekka pruszył przez weekend, ale nic nie leży, co prawda temp. ramo około 0, ale warunki w porzadku. Cóż im bardziej na Wschód....

Maciej!! W Katowicach leży ze 20cm śniegu!!! główne drogi na teraz w miarę posypane i rozjeżdżone ale nie daj Boże zjechać w coś bocznego!!!...sam doświadczyłem-na moich zarąbistych LETNICH /teraz widzę,że ściśle i wyłącznie LETNICH/ oponkach ZAPOMNIJ o jeżdżeniu....niewiarygodne ale NIE DA SIĘ JEŻDZIĆ!!!...ludziska! jeżdzę kilkanaście lat ale takiej...jazdy" jeszcze nie miałem

Ale jeszcze nie jest tak źle - pamiętam burze snieżną 1 maja - wiem bo mi szturmówkę porywało

Cytat:
w porywach 40 na godzine i 3 razy ratowałem się recznym przed opuszczeniem drogi.....

40km/h Hahaha nie uwierze !!

Rób jak uważasz, uważaj jak robisz...

[ wiadomość edytowana przez: KeyJey dnia 2003-04-07 14:09:48 ]

Maciej! Gratuluję hasła!!! ......Oj ja też pamiętam...tyle, że nie biegałem ze szturmówką ....byłem na pochodzie...ROWEREM!!.../grupa z klubu rowerowego PTTK/ ...Niestety też nie mieliśmy "zimówek"

Dobra, dobra Bogdan teraz to każdy tak mówi, nawet ci którzy stali na trybunie - lepiej przyznaj się co miałeś w miejscu pompki rowerowej

Ha ha ! Panowie, widzę że tęsknicie za...... wiosną !

W TV gdzieś usłyszałem,że w najbliższy piątek ma być +18 Celcjuszy!! ...no to wylazłem popatrzeć po 23.00 co tam słychać w aurze skoro tak dobrze idzie??...a tu...UHA HA UHA HA NASZA ZIMA ZŁA!!!...zadyma śnieżna na maksa, -5 na zegarze z tendencją spadkową, autka wykonują jakieś dziwne harce na torach lodowych zwanych kiedyś drogami o Qrwa ale Cyrk!!!

Dzisiaj jak jechałem do roboty było o niebo lepiej jak wczoraj .
Wczorajsza pogoda przebiła wszystko . A najbardziej wkurzją mnie goście którzy przy takiej pogodzie jeżdżą bez świateł . Horror....

el0Ooo!

dokladnie!!!

qurwa sniezy a taki jeden z drogim w bialym samochodzie bez swiatel!!!
zajeb... takich to malo!!!

Panowie odwołuje moje wczorajsze posty. Chdonik już odsniezyłem, święta się zbliżają wiec trzeba pomysleć o choince. W taką pogodę to chyba nikt by nie dojechał do Rudnik, nawet Adam mimo, że ma tylko 70 km

Panowie !!!
Czyżby to był koniec tej pie.....ej zimy???
U mnie za oknem śnieg puścił, zrobiło się ciepej.
To chyba już WIOSNA !!!