Oświęcim - Kraków - Śląsk - i chętna reszta :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Miałem czekać na Sylveriusza jak wróci z urlopu ale co tam lepiej od razu powiem o co chodzi, mamy w planie zorganizowanie jakiegoś zlociku właśnie w Oświęcimiu. Plusy takiego rozwiązania to to, że i z Krakowa i ze Śląska odległość jest taka sama jakieś 50km, tak że nie narzekać że daleko albo cuś , nuż widelec ktoś z dalsza pokusi się o przybycie .Miałoby to być jakoś koniec sierpnia albo we wrześniu raczej chyba wrzesień bo urlopy te sprawy, kwestia ustalenia.
Kto by się pisał na przybycie do naszej skromnej mieściny, dodatkowe atrakcje w trakcie realizacji

pozdrawiam w imieniu swoim i sylveriusza

kurna chata ja bym sie chyba chetnie wybral - co gdzie jak i kiedy? w oswiecimiu wiele razy bywalem na rowerku.

JA z tatą napewno się wstawimy!!! Mam nadzieję!!! Ale fajnie by było gdyby w sierpniu bo we wrześniu bedzie zlot w Iłkach!!! Ale i we wrześniu też może być!!

Cytat:
2005-08-01 15:15:47, Andzia54495 pisze:
JA z tatą napewno się wstawimy!!!

Ja nie pije... nie chce sie wstawiac Ale moze sie stawie jak mnie żonka pusci

Dobrze że chociaż Wy wyraziliście jakiekolwiek zainteresowanie naszym przyszłym zlocikiem, termina ustalimy jak wróci Sylwek, na pewno taki żeby jak najwięcej nas było

Wycieczka do Oświęcimia... w jedną stronę... kuszące Przepraszam, no nie mogłem się powstrzymać...

Cytat:
2005-08-04 20:29:45, Andrzejjs pisze:
Wycieczka do Oświęcimia... w jedną stronę... kuszące Przepraszam, no nie mogłem się powstrzymać...

No cóż lepiej do Oświęcimia niż do kopalni W

Ja też przyjadę, a co

Kinia pewnie też tylko chyba jakiś urlopik zalicza

Akurat w noc kiedy ja wyjeżdżałam znad morza, ona jechała
Ale też myślę ,że będzie. Kinia zlota by nie opuściła

A może jakiś większy ZLOT POŁUDNIOWEJ POLSKI gdzieś w górach?

Może udałoby się zorganizować to co w zeszłym roku nie wypaliło?

Zlot na Słowacji

Ta opcja bardziej mi się podoba niż IŁKI

Kiniu udało sie znaleźć kafejkę netową więc pisze do Was z dalekiego Wałdysławowa (a niebvawem już z Krakowa),,,,,,,rzućcie tylko termin zlota to się pojawię

Cytat:
2005-08-06 18:13:23, Kiniusia pisze:
Kiniu udało sie znaleźć kafejkę netową więc pisze do Was z dalekiego Wałdysławowa

A mnie ochrzaniała za to że w Bułgari siedziałam przed tym Szklanym Porworem!!!! A tu co???? Sama w kafeii!!!!!???

Cytat:
2005-08-05 14:48:15, kisztan pisze:
A może jakiś większy ZLOT POŁUDNIOWEJ POLSKI gdzieś w górach? Może udałoby się zorganizować to co w zeszłym roku nie wypaliło? Zlot na Słowacji Ta opcja bardziej mi się podoba niż IŁKI

Kisztan, kto pojedzie na Słowcję, jak w Iłkach czekają %%%% atrakcje
Ale na Słowcję i tak warto ...

Cytat:
2005-08-08 20:29:15, Andrzei pisze:
...."Kisztan, kto pojedzie na Słowcję, jak w Iłkach czekają %%%% atrakcje ."

A skąd Ty Andrzejku możesz to wiedzieć ??

Co do Słowacji ..masz rację....ja przynajmniej wierzę że w końcu tam Klubowo pojedziemy ....realnie powiedzmy w ciągu najbliższych 12 miesięcy ...........bo z Twoich opisów wynika że naprawdę WARTO !

Pozdrowionka!

Cytat:
2005-08-08 20:29:15, Andrzei pisze:
Kisztan, kto pojedzie na Słowcję, jak w Iłkach czekają %%%% atrakcje Ale na Słowcję i tak warto ...

Właśnie i to mnie bardzo smuci.
Mnie jakoś nie pociągają imprezy %%%% (nie bardzo się wtedy kontroluję ).
O wiele bardziej atrakcyjny wydaje mi się wyjazd na Słowację,
no ale to była tylko moja propozycja.

Szkoda tylko, że sie nie spodobała

Cytat:
2005-08-08 20:53:55, bogdan1 pisze:
...... Co do Słowacji ..masz rację....ja przynajmniej wierzę że w końcu tam Klubowo pojedziemy ....realnie powiedzmy w ciągu najbliższych 12 miesięcy ...........bo z Twoich opisów wynika że naprawdę WARTO ! Pozdrowionka!

No jeśli uda się to w ciągu najbliższego roku to naprawdę fajnie by było.

Cytat:
2005-08-08 20:53:55, bogdan1 pisze:
A skąd Ty Andrzejku możesz to wiedzieć ??

Co prawda nie byłem w Iłkach, ale czytam Forum i "barwne" opowieści uczestników Zlotu

Już termin Panowie i Panie ustaliliście?

Jeszcze nie czekam na Sylveriusza

Przy okazji możemy zrobić zlot organizacyjny przed Iłkami (jeżeli ten zlot wypali przed Borko Iłkami )