Darq i senator :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już jest.

Jest czarny.
Ma jasną skórę i zdrowe serducho.

C30SE, automat, deska LCD, nie ma gaza (i raczej mieć nie będzie, za mało jeżdżę). Ma nowy lakier, nie ma rdzy, nie ma też żadnych znaczków, emblematów, naklejek (no, za chwilę będzie miał jedną żółtą
). Większość żaróweczek w środku wymieniona na białe LEDy.
Do naprawy: klima (ponoć chłodnica puszcza), elektryka tylnych drzwi i przełącznik nawiewu. Z wyposażenia brakuje mu tylko tempomatu, regulowanych amorków, grzanych tylnych siedzeń i telefonu (chociaż był kiedyś - została po nim antenka na dachu).
Poprzedni właściciel to Regan z LOB (a on dbał o niego). Niektórzy z Was widzieli już to auto na III LOB party.

Rocznik 1989, ale to już wersja po liftingu, pierwsza rejestracja '91.

Auto jest bardzo zadbane, ciche i jeździ perfekcyjnie. Poza tym mało pali - na trasie Żagań - Kędzierzyn (około 300km) spalił 7l/100 Wszystko przez pogodę, nie dało się bezpiecznie jechać szybciej niż jakieś 110-120km/h, non stop śnieg z deszczem.

Na razie jestem zakochany, niewiele brakuje abym w nim spał

Zdjęcia wkrótce, a do obejrzenia na żywo na najbliższym LOB party.

Jak dobrze pamiętam to wcześniej była czerwona A z gładką klapą??

Gratuluje zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę

Cytat:
2006-03-11 22:56:01, Adrian_M pisze:
Jak dobrze pamiętam to wcześniej była czerwona A z gładką klapą?? Gratuluje zakupu i bezawaryjnej jazdy życzę

zgadza się, czerwonej już nie mam, chociaż została w rodzinie

Gratuluje zakupu Dbaj o silnik,coraz mniej rzedowych 3.0 w dobrym stanie...

Cytat:
2006-03-11 22:22:04, darq pisze:
Jest czarny. Ma jasną skórę i zdrowe serducho. C30SE, automat, deska LCD, nie ma gaza (i raczej mieć nie będzie, za mało jeżdżę).

No i znalazłeś swojego ciemnego senia, nie przekonałeś żony do jasności , gratuluje niech się sprawuje

[ wiadomość edytowana przez: harison dnia 2006-03-12 11:00:41 ]

Tylko juz nie naklejaj nic vectropodobnego na klape

Auto ladne

Senator ładne auto - zawsze się mnie podobało.
Powodzenia

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

dobry wybór
zawsze zadbanych zenków C30SE był u nas niedobór, ale teraz się to zmienia

Cytat:
2006-03-12 08:12:46, harison pisze:
No i znalazłeś swojego ciemnego senia, nie przekonałeś żony do jasności , gratuluje niech się sprawuje [ wiadomość edytowana przez: harison dnia 2006-03-12 11:00:41 ]

No znalazłem, chociaż musiałem mocno przekonywać Regana - nie chciał oddać auta

Cytat:
2006-03-12 09:45:53, DrA pisze:
Tylko juz nie naklejaj nic vectropodobnego na klape Auto ladne

To auto jest piękne tak jak je w Ruesselsheim stworzyli i nie trzeba już nic poprawiać Ty za to zbliżyłeś się do ideału zmieniając maskę sztruclowi

Sedecznie gratuluję zacne autko

gratuluje wyboru. to jest super autko jak bys potrzebowal jakis dupereli to sie odezwij bo mam jednego na czesci i moze cos sie znajdzie jezeli nie poszlo do mojego. pozdrawiam

sliczny,sliczny,opony tez maja dobry bieznik

kurcze i ma ten wydech ktory szukam ale nikt nie ma. wiesz moze od czego ma nadkola tylnie?? nie sa to oryginaly!!

Cytat:
2006-03-12 23:00:25, ryba-1 pisze:
kurcze i ma ten wydech ktory szukam ale nikt nie ma. wiesz moze od czego ma nadkola tylnie?? nie sa to oryginaly!!

o, widzisz! Nawet nie wiedziałem o tych nadkolach. Musisz o nie Regana spytać. No a wydech mi się też bardzo podoba, niby skromny, ale z charakterem

mozesz podac mi numer do niego albo sie spytac i dac odp? bede wdzieczny

No gratuluje