MotoNews.pl

Co kupie za 4000zł

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam jak ze mozliwe ze bede na etapie zmiany auta, to mam pyhtanie, co fajnegho kupie za 4000zł Interesuje mnei coś wielkości golfa 2 (na przykłąd sam golf 2) moz ebyc tez jakies renault fita czy coś w tym stylu)

golf II troche dresiarski jest...ale niewatpliwie dobre auto..

moze bys chciał kupic alfe romeo 33 1.4 iE 90 KM bokser ojciec ma na sprzedaz

[ wiadomość edytowana przez: florek127 dnia 2005-09-18 16:55:46 ]

Cytat:
2005-09-18 16:52:12, WOYTAZ pisze:
golf II troche dresiarski jest...ale niewatpliwie dobre auto..

Zawsze mi sie to auto podobało, wiem ze jest dresiarski i boli mnie ze ta opinia przyległa doneigo ale co ja na to poradze((

Polecam Vw Polo Moim zdaniem bardzo dobre auto i za naprawde przystepna kabone. Model oczywiscie 86c lub 86c 2f (tzw. mk.2 oraz mk.3)

tutaj male info:
http://img.photobucket.com/albums/v42/TrancerGTR/polo.jpg

Ja bym omijal jakies Corsy (A i B) bo z tego co widzialem to wnetrze jest masakryczne... odlaza plastyki, nierowno, trzeszczy no i rdza lubi zjadac.

[ wiadomość edytowana przez: pawu81 dnia 2005-09-18 17:25:08 ]

a ja bym za to szukał nie w niemcach ale włochach tj fiaty wszelkiej maści oraz francuzy tj citroen np ax doskonały samochód peugeot 106 itp, Renault omijaj ale generalnie polecam takie ponieważ możesz kupić samochód rocznikowo i przebiegowo dużo młodszy niż konkurencje z bawarii.

kup 125p z lat np. 1968-75 po remoncie i z gazem (ewentualnie zagazuj)

[ wiadomość edytowana przez: gumbas5 dnia 2005-09-18 19:13:26 ]

Jak bedziesz dysponowac taka kasa to moge zaproponowac cos ciekawego-tj.mojego nieukonczonego jeszcze ABARTH-a spuszcze Tobie z 500zeta zebys mial na oplaty i bedzie spox wlozysz jeszcze z tys.zl do niego i bedziesz miec super furke Wkoncu po co kupywac cos czego jest pelno,gdzie sie nieruszysz to golf albo inne niemieckie auto a tu takie fajny swapik bedzie mykac(zalezy jak go dokonczysz) Decyzja nalezy do Ciebie.
P.S:dorzuce betoniarke z workiem cementu na zapelnienie i wyrownanie spawow i wgniecen Murarza tez moge wypozyczyc

Kup AX, ma spalanie minimalne poniżej 4 l /100

AX= Peugeot 106 mechanicznie, a moim zdaniem peżotówa wyglada o niebo lepiej moi rodzice mają 106 i jest zajebisty (wół roboczy-wozi ludzi, towary i można się powygłupiać ) ma przejechane 195 tysiaków i trzyma się naprawde nieźle
Ps. a maluszek zostaje??

ja mialem ostatnio do kupienia za 2 tys UNO 1.4 TD.
osiagi ma jak 1.5 benzyna czyli najszybsze uno oprocz tych z turbo w benzynie a pali malo co.

Ja bym kupil beczke, jakiegos rekinka stareg nie koniecznie serii 3, granade, capri no sporo tego jest...... na allegro stoi szarada gti za 3tysie... ale jako dupowoz to zadne z nich sie nie nada golf lepszy albo jakies uno........

Uno 1.0 FIRE na gaźniku i do tego gazik, konstrukcja cepa a jako dupowóz taniej się nie da

łada samara z lpg - i jeszcze kasa zostaje .
na co dzień : mocny i niezawodny .
tanie części : np tylni cylinderek hamulcowy 20zł

cylinderek do uno tylny kosztuje 11,50

uno jest zajebiste, silnik fire nie do zajebania na gazniku najlepiej zeby tani gazik byl i jazda. a takie uno mozna kupic za 2 tysie

Skoda RAPID 1.3 naped na tyl silnik z tylu , konstrukcyjnie taki wiekszy maluch za to juz troche mocy ma no i zajebisty komfort ten samochod poprostu plynie po jezdni idealny do cruzingu (no i wyglada jak porshe dla ubogich ) czesci sa tanie jak barszcz a samochod cholernie wytrzymaly
mozna tak

albo tak

...co wy tu za kily polecacie?! osobiscie kupil bym golfa 2 wypas autko,najlepiej gti(nie koniecznie w 16zaworach) ale na japonskim aucie napewno tez sie nie zawiedziesz. .............a co do skody tylko wlasciciel tej magicznej technologi mogl Ci to polecic.

[ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2005-09-19 16:56:57 ]

ej nie wiem jak wy na to patrzycie ale dla mnie samochod musi takze wygladac , a golf wyglada jak lekko ociosany pustak no dajcie spokoj przeciez to wizualnie jest masakra zero niczego zadnej finezji ani polotu ( a do tego smierdzi dresem )

Cytat:
2005-09-19 16:38:45, ZoLt4R pisze:
cylinderek do uno tylny kosztuje 11,50 uno jest zajebiste, silnik fire nie do zajebania na gazniku najlepiej zeby tani gazik byl i jazda. a takie uno mozna kupic za 2 tysie

Tez polecam Uno. Uzytkuje model MK1 z 1988 z silnikiem 1.0 FIRE na wtrysku i bardzo go sobie chwale. Spalanie max. 7l/100km (zima, w miescie, przy ciezkiej nodze), srednio kolo 6l a w trasie czasem schodzi ponizej 5. Samochod ma aktualnie przejechane 240000km bez remontu i dalej smiga

Cytat:
2005-09-19 16:56:59, _KoRaS_ pisze:
no dajcie spokoj przeciez to wizualnie jest masakra zero niczego zadnej finezji ani polotu ( a do tego smierdzi dresem )

co Ty za glupoty piszesz! smierdzi dresem to fajnie,golf 2 jest ostatnim z ladnych golfow/a kto nie jezdzil to niech sie nie wypowiada,no fakt skody nie przypomina...mozna skrecac bez worka ziemniakow w bagazniku.

[ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2005-09-19 17:03:08 ]