Proszę o poradę-chcę założyć instalację do BMW 520 z 1998r

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupiłem BMW 520 rocznik 1998 i szukam do niej instalacji gazowej. Jak do tej pory najrozsądniejszą ofertą jaką znalazłem jest sekwencyjna BRC Sequent 24 za 4200zł.
Czy ktoś mi może doradzić w tej sprawie bo jak do tej pory miałem same instalacje II generacji i na sekwencjach się poprostu nie znam.
Z góry dziękuję.

witam.
Ja chociaż nie montuję BRC ale seqent 24 to jest raczej do silników 4 cylindrowych. Jeśli jednak zdecydujesz się na BRC to chciej z wtryskiwaczami KEICHIN.

dzięki za radę jak myślę miałeś na myśli JAPOŃSKIE WTRYSKIWACZE , a co myślisz o tej cenie?
czy jest to dobra cena czy normalna?

Dzwoń na pszczyńską 12 do gliwic.Dwa tygodnie temu zrobili kumplowi takie same BMW 520 24V E-39 tylko z 96 roku.Instalka KME Diego ,pełny wtrysk.
Spalnie gazu 11-12litrów( czyli takie przy normalnej jeździe).Prędkość max.bezproblemu na A4 podchodzi do 225km/h ,tak samo jak na benie.Zero problemów z wolnymi obrotami,idealnie dokręca się do odcięcia i ma wlew ładnie pod zderzakiem na zagięciu.
Zapłacił 4000zł za tą instalke.
Gdy już tam zadzwonisz,to szczegółów się dowiesz.Powiedz,żeby wszystko zrobili tak samo jak z zielonym BMW z Krapkowic,to będzie Ci dobrze jeździć
Tyle moge pomóc z mojej strony.

Witam.
cena jest dobra i BRC jest dobre i DIEGO KME też jest dobre.

Dzięki za odpowiedzi.
Chyba się zdecyduję na BRC, ale jeśli ktoś ma mi coś jeszcze do podpowiedzenia będę wdzięcznyza rady.