[OT] prosba o przenocowanie na slasku

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze ten temat powinien byc na HP, ale sprawa jest dosc pilna a tutaj jest wieksza szansa ze watek nie zostanie przoczony..
Otoz sprawa wyglada nastepujaco.... w niedziele w Tarnowskich Gorach jest impreza MISTER 126p...
Wymyslilismy z korozja ze nie ma co wstawac o 5 w nocy zeby zdazyc tam na 8...
i chcemy jechac w sobote.. napic sie jak biali ludzie w sobotni wieczor i dojechac na miejsce spokojnie na nastepny dzien.
Chcielismy spac w autach ale ja mam kubelki a korozja nierozkladane lamacze karkow, stad nasza prosba do ludzi dobrej woli o przenocowanie..
w zamian gotowi jestesmy odstapic ze dwie banie wodki i jedna pysznej nalewki mojego ojca.

Prosze nie traktowac tego jako dowcip, jestem bardzo powaznym i szanowanym czlowiekiem

Cytat:
2005-09-28 15:07:08, pterock pisze:
Prosze nie traktowac tego jako dowcip, jestem bardzo powaznym i szanowanym czlowiekiem

hahahahah jak ktos cie nie zna to uwiezy Sorrry za ot

[ wiadomość edytowana przez: SzymonX dnia 2005-09-28 16:58:49 ]

chłopaki nie moge narazie nic konkretnego napisać bo w piątek mam egzamin,po którym nie wiem kiedy wróce do domu (zależnie od wyników).

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ja was przenocuje, zrobimy nasze wybory mistera

Cytat:
2005-09-28 19:53:38, MAD_DOGG pisze:
Ja was przenocuje, zrobimy nasze wybory mistera

hmmmm yyyyy wybory mistera??? heheheheheheheh

mistera 126p, bez skojarzen prosze

hehe wiesz chetnie bysmy wpadli ale przez lodz to takm troszke nie po drodze mam nadzieje ze sie stawisz na imprezie!
I prosze mi nie robic ot w watku, jak juz napisalem to jest powazna sprawa

Tydzien pozniej nie bylo by problemow, ale dopiero 3 pazdziernika sie do akademika wprowadzam, A u mnie w domu to lipa raczej

Ale jak juz cos znajdziecie to chetnie na male bezalkocholowe podjade

carvik to moze pomoz nam cos znalezc najwyzej namioty gdzies rozbijemy

Jak sie kumpel wprowadzi w sobbote to nie bedzie problemu, jutro do niego zadzwonie

kurde... chętnie bym Was przenocował, bo warunki w sumie mam (domek) ale w tą sobote mnie nie ma do baaaaardzo późna... mam nadzieje, że sie nie obrazicie i zawitacie do mnie 09.10. na Motoryzacyjne Targi Katowickie

Panowie z Lajkonikowa a moza byscie zamiast do Tarn. Gór to z Ekipa Śląsko-Zagłębiowska na grilla i kręciol do Tych pojechali?? Zajżyjcie do Wątku Mot...Życie Katowic.

no wiem, widzialem watek.... w sumie to mialem to samo napisac do was tylko z zaproszeniem do t.gor
jak sie impreza skonczy wczesniej to moze podskoczymy do was....

to ja sie na kielbaske w tychach pisze.....bedziecie na torze tak?

tak Yankee, to znaczy chlopaki beda a ja jeszcze nie weim ale raczej tak

Pterock, kumpel sie wprowadza dopiero w Niedziel wiec spania nie zalatwie niestety, kurzcze szkoda ze to nie w przyszlym tygodniu!!