Nasadka do śrub głowicy – cromy 2.0 dohc - do nabycia!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Uwaga! Okazja – mam możliwość zamówienia większej ilości takich nasadek.
W czym problem – wiadomo, że jest problem ze zdobyciem dobrych śrub głowicy z tradycyjnym łbem sześciokątnym i drobnozwojowym gwintem do silników dohc, za to nie ma specjalnych problemów z kupnem odpowiedniej jakości śrub głowicy od cromy 2.0 dohc, które idealnie pasują do starych dohców. Śruby te mają nietypowy łeb i więc bardzo nietypowe nasadki. Teraz Ci wszyscy którym spędzało to sen z powiek mają okazję nabyć taką nasadkę – nasadka jest do kupienia u mnie za 35 zł + koszty przesyłki (nie dotyczy tych co mogą lub chcą odebrać osobiście). Normalnie cena takiej nasadki wynosi 56 zł i jest bardzo ciężka do dostania w sklepach FIATA (a raczej niemożliwa, bo dostępna tylko dla warsztatów samochodowych). Można się poorganizować w większe grupy. Do końca weekendu zbieram zamówienia – kto się nie załapie, trudno, ja nie będę czekał.

Hm... dziwne, jak był problem to wszyscy płakali, a jak pojawia się rozwiązanie, to nikogo to nie interesuje.

ja jestem chetny na taką nasadke

Cytat:
2005-10-01 14:10:27, Mrozek pisze:
Hm... dziwne, jak był problem to wszyscy płakali, a jak pojawia się rozwiązanie, to nikogo to nie interesuje.

spokojnie minał dopiero jeden dzien od momentu jak założyłeś wątek

jakos nie wydaje mi sie aby byl problem ze zdobyciem srub do głowicy DOHC... zawsze na jakims zlonie znajdzie sie silnik z fiaciora czy lancii. osobiscie mam dwa komplety tych srub, drugi przypadkiem wyszabrowalem z Lancii.

Mrozkowi chodzilo o fabrycznie nowe sruby, ktore teoretycznie powinno sie, a praktycznie warto w miare mozliwosci zakladac przy zakladaniu glowicy.

Jak zapowiedziałem - zamykam zbieranie zamówień. Wyjatkowo jak ktoś się załapie to ma szanse jeszcze przez pare godzin
Osobom, które się do mnie zgłosiły przekażę reszte na priv.