| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mrozek Miłośnik FSO 2 x PN i pare innych ... blisko Wrocka ;) | 2005-09-30 14:30:27 Uwaga! Okazja – mam możliwość zamówienia większej ilości takich nasadek.
W czym problem – wiadomo, że jest problem ze zdobyciem dobrych śrub głowicy z tradycyjnym łbem sześciokątnym i drobnozwojowym gwintem do silników dohc, za to nie ma specjalnych problemów z kupnem odpowiedniej jakości śrub głowicy od cromy 2.0 dohc, które idealnie pasują do starych dohców. Śruby te mają nietypowy łeb i więc bardzo nietypowe nasadki. Teraz Ci wszyscy którym spędzało to sen z powiek mają okazję nabyć taką nasadkę – nasadka jest do kupienia u mnie za 35 zł + koszty przesyłki (nie dotyczy tych co mogą lub chcą odebrać osobiście). Normalnie cena takiej nasadki wynosi 56 zł i jest bardzo ciężka do dostania w sklepach FIATA (a raczej niemożliwa, bo dostępna tylko dla warsztatów samochodowych). Można się poorganizować w większe grupy. Do końca weekendu zbieram zamówienia – kto się nie załapie, trudno, ja nie będę czekał. |
Mrozek Miłośnik FSO 2 x PN i pare innych ... blisko Wrocka ;) | 2005-10-01 14:10:27 Hm... dziwne, jak był problem to wszyscy płakali, a jak pojawia się rozwiązanie, to nikogo to nie interesuje. |
Bodzioo 2xFSO Ryki | 2005-10-01 20:16:54 ja jestem chetny na taką nasadke |
LifeGuard Miłośnik FSO Fiat 125p Personal E ... Warszawa | 2005-10-01 20:20:14
spokojnie minał dopiero jeden dzien od momentu jak założyłeś wątek |
dr_scott El Nino Tarnowitz O.-S. | 2005-10-01 22:24:41 jakos nie wydaje mi sie aby byl problem ze zdobyciem srub do głowicy DOHC... zawsze na jakims zlonie znajdzie sie silnik z fiaciora czy lancii. osobiscie mam dwa komplety tych srub, drugi przypadkiem wyszabrowalem z Lancii.
|
DooMinick FSO 1500 Kraków | 2005-10-02 00:15:21 Mrozkowi chodzilo o fabrycznie nowe sruby, ktore teoretycznie powinno sie, a praktycznie warto w miare mozliwosci zakladac przy zakladaniu glowicy. |
Mrozek Miłośnik FSO 2 x PN i pare innych ... blisko Wrocka ;) | 2005-10-02 18:28:26 Jak zapowiedziałem - zamykam zbieranie zamówień. Wyjatkowo jak ktoś się załapie to ma szanse jeszcze przez pare godzin
Osobom, które się do mnie zgłosiły przekażę reszte na priv. |