Prośba o radę

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaką instalację gazową założyć do 520 Vanos 94r ? Czy isnieje rynek używanych instalacji ? Jestem z Bydgoszczy może znacie godnych polecenia instalatorów ?

Tolo jest z bydgoszczy udeżaj do niego, a co do instali to chyba jasna sprawa a już nie ma mowy o używane bo co to za instalacja i kto Ci to zarejestruje

chetnie bym pomogl ale nie mam doczyniena z gazem i nigdy nie mialem. mam w rodzinie czlowieka ktory ma warsztat zakladajacy lpg ale nie znam jego renomy takze nie bede chwalic ani odradzac...

wiem natomiast gdzie ci dobrze ustawia i pokaza wszelkie triki dotyczace instalcji gazowych w bmw. warsztat auto-rafmar na towarowej 36 za galeria pomorska. jeden z mechanikow ma touringa 525 24V ze zwykla instalcja, z tego co mowil jest zadowlony i nie ma problemow oprocz spadku mocy. tak czy inaczej jesli juz koniecznie chcesz gaz to ja polecam wtrysk gazu zeby miec mniej problemow i kombinowania (koszt kolo 5000zl)

Cytat:
2005-11-09 15:54:45, emil111 pisze:
Jaką instalację gazową założyć do 520 Vanos 94r ? Czy isnieje rynek używanych instalacji ? Jestem z Bydgoszczy może znacie godnych polecenia instalatorów ?

no chłopie, w taki sposób oszczędzac na instalacji, chyba nie tędy droga...

PS: Po naciśnięciu przycisku "ZACZNIJ NOWY TEMAT" masz trzy punkty do przeczytania (niżej), zapoznaj się z nimi i następnym razem określ rzeczowo temt problemu.