(s)silnik 127 903cm+drugi w czesciach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temaci enarazie sie tylko orientuje kto by był chetny i czy wogule beda chetni silnik z papierem bo z mojego 127 alternator z sc i rozrusznik tez podobno miska oleju tez niewiem jak srodek nierozbierałem jezdze ciagle bez wiekszych problemów jak ktos by był konkretny i zdecydowany a chciał by do tego drugi w czesciach bez papiera ale to razem sprzedam za rosadna cene .Co do silnika niezauwazyłem zeby cos kopcił a co do wycieków jakies sa ale i tak bedzie wyciagniety zrobienie to kwestia paru zł
Wszystkie propozycje tutaj musze wiedziec szybko bo koles sprzeda mi 1300

[ wiadomość edytowana przez: Hudy05 dnia 2005-10-09 16:16:55 ]

[ wiadomość edytowana przez: Hudy05 dnia 2005-10-09 16:18:14 ]

podaj cene mi na gg za oba motorki jak wroce do dom to przeczytam bo u laski gg niemam

sam rozrusznik sprawny jest na sprzedaż?

rozrusznik mam z sc i sprawny ale sprzedaje tylko komplet

Ja mam rozrusznik z 127, krecil ale mialem kiepski aku wiec nie wiem czy jest dobry czy tylko sredni. Moge przywiezc w Bieszczady.

dobra moze jakoś sie dogadamy

sluchaj jestem bardzo zainteresowany silnikiem... cene zaplace taka jak Ci pasuje takze mysle, ze napewno sie dogadamy... jakby co jestem chetny na 100% z odbiorem osobistym u Ciebie

dzis silnik miał sprawdzone sprezanie u kolegi Fuldy z forum zreszta i koles który sprawdzał sam sie zdziwił ze ma tak dobra kompreche i równa na wszystkich cylindrach Fulda moze potwierdzic

Cytat:
2005-10-11 18:32:17, Hudy05 pisze:
...sam sie zdziwił ze ma tak dobra kompreche...

Tzn. jaka?

nie jestem wstanie ci powiedziec dlatego ze koles sam mi niepowiedzial spuszczał sie na widok 127 moze fulda wejdzie to napisze on chciał brac silnik temu mierzylismy.