Sprzedam Espero 1.8 1996 rozbite

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pożyczyłem gosciowi esperaka i nie dojechał gdzie chciał.Wypłacił mi kase i to tyle ile chciałem ale teraz z ta reszta trzeba coś zrobić .
Silnik 1.8 cd + lpg 120 kkm przebiegu,przy 90 kkm wymiana rozrzadu pompy wody itp,wymieniony alternator na nowke,zawieszenie z tyłu zmienione na gazowe amory i twardzsze sprezyny,sportowy wydech.

Zamieszczam zdjecia zrobione aparatem z telefonu wiec jakosc nie bedzie najlepsza powiedzcie ile mozna za to wziasc...

Kontakat 509349850 autko do obejrzenia w katowicach zdjecia wysle na maila zainteresowanym.

Czekamy na zdjecia...

Cytat:
2005-10-27 18:16:25, Sergiusz- pisze:
Pożyczyłem gosciowi esperaka i nie dojechał gdzie chciał.

Pamiętaj: samochodu, pióra i KOBIETY się nie pożycza
Współczuję

Heh, popatrzcie na zdjecia:

Ale rozumiem, ze kierowca przezyl...

Ups
Masz szczęście, że miał Ci kto wypłacić tą kasę.

A w temcie - rozważasz sprzedaż "po kawałku" czy tylko w całości?

jednak espero to bezpieczne auto...

Cytat:
2005-10-28 15:06:34, iampinki pisze:
jednak espero to bezpieczne auto...

Nie to, ze sie z tym nie zgadzam, ale po czym to wnioskujesz?

Jakie auto by nie dachowalo slupki maja prawo sie zlozyc. Wszystko zalezy od sily jaka na nie zadziala

Sergiusz - obetnij dach i zrob cabrio - masz niepowtarzalna szanse

Auto jest do sprzedania tylko w calosci. Chciałem kupic same sprezyny... niestety nie da sie.

Kierowca przeżył ale leży w szpitalu.Reszta pasażerów lekkie obrazenia typu odrapania i rozciecia.
Auto do sprzedania tylko w całosci,z powodu braku czasu i miejsca na rozkrecanie na czesci poza tym auto nie jest juz moje tylko ze wzgledu na znajomosc pomagam je sprzedac , jakby nie było jeszcze jestem do niego przywiazany i nie moge patrzec na to jak teraz wyglada.

Dzisiaj obecny własciciel podjał decyzje ze jest w stanie sprzedac to espero za 1600 zł zalezy mu na czasie wiecej informacji udziele pod nr tel 0 509 349 850.

Z mojego punktu widzenia nie jest to wysoka cena .