MotoNews.pl

A oto mój kilerek

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

tylko mordki nie pokazał

[ wiadomość edytowana przez: Quattro dnia 2005-10-31 22:15:53 ]
[ powód edycji: zdjecie wyedytowane porzadnie :) ]

Wojti popraw link lub niech nasze Oko PG poprawi jak moze, był bym wdzieczny bardzo bo otworzyc nie moge fotki

Czyzby to ten pies zabójca

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-10-31 21:47:03 ]

dla kogo zabojca, dla tego zabojca na moj widok pies dostaje szajby ze szczescia

http://ogame.desolid.org/images/franc/DSC02125.JPG
>>KLIK<<

Cytat:
2005-10-31 21:47:07, Piter20 pisze:
dla kogo zabojca, dla tego zabojca na moj widok pies dostaje szajby ze szczescia

nic dziwnego , jak widzi potencjalną ofiarę to musi najpierw poudawac szczesliwego

No wygląda groźnie...
Piter Ty to naprawde masz coś w sobie ze nawet psy zabójcy szaleją ze szcześcia na Twoj widok

no wiecie co,Kiler nie jest mordercą ,nigdy nikogo nie zeżarł
to wyjątkowo spokojny pies,i lubi Pitera,i nie patrzy na niego jak na obiad moja kochana psinka,jedna z 6

hehe fajny psiunio

Cytat:
2005-10-31 21:58:35, Wojtii pisze:
no wiecie co,Kiler nie jest mordercą ,nigdy nikogo nie zeżarł to wyjątkowo spokojny pies,i lubi Pitera,i nie patrzy na niego jak na obiad moja kochana psinka,jedna z 6

Hehee tiaaa to czemu robisz jej zdjęcie z tej strony ogrodzenia

Cytat:
2005-10-31 21:58:35, Wojtii pisze:
no wiecie co,Kiler nie jest mordercą ,nigdy nikogo nie zeżarł to wyjątkowo spokojny pies,i lubi Pitera,i nie patrzy na niego jak na obiad moja kochana psinka,jedna z 6

To ile ty tych psinek masz , musisz wszytkim fotki zrobić teraz

bo to jest furka do jego klatki.jak bedzie u mnie Pit ,to zrobie zdjęcia bez furtki ,a to białe to jego mieszkanie,tylko troche je zeżarł,zwłaszcza klape od bagażnika ,i kanape ,oraz korbki do szyb

Aaaa więc to to jest to słynne auto-buda

Cytat:
2005-10-31 22:09:22, storm pisze:
Aaaa więc to to jest to słynne auto-buda

najlepsza buda dla psa

jak juz Auto bude zrzera to chyba głodny jest , chyba go nie karmisz , w takim wypadku lepiej faktycznie mu fotki robic z drugiej strony ogrodzenia

za chwilke bedzi zdjęcie mojego drugiego pieska, a przy okazji też moje, dla ścisłości, ja to ten osobnik w zielonej bluzie a piesek to właściwie sunia i jest to KIRA

malo tego psa widac

zedytowalem zdjecie

Wojtii i KIRA

[ wiadomość edytowana przez: Piter20 dnia 2005-10-31 22:32:53 ]

Ooo Wojtii to Ty tak wyglądasz?? Jakoś całkiem inaczej sobie Ciebie wyobrazałam

Fajny psiak i już na łagodniejszego wygląda hehehe

O rany ten pies zaatakował tego gościa na fotce

Eee piesek chce się połasić a ten gość na fotce go dusi... biedny piesek